Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cole reddet Chelsea etter 84 minutters stanging mot Stoke

Topper fortsatt Premier League.

MATCHVINNER: Chelseas Ashley Cole scoret målet som sikret Chelsea-seier mot Stoke. Foto: AP Photo/Sang Tan
MATCHVINNER: Chelseas Ashley Cole scoret målet som sikret Chelsea-seier mot Stoke. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer

• Chelsea - Stoke 1-0

(Dagbladet): Chelsea startet Premier League med ti poeng på de fire første kampene.

De blå fra London var store favoritter da Stoke gjestet Stamford Bridge i dag - men et kompakt og solid Stoke-lag så lenge ut til å holde Chelsea til 0-0.

Etter 84 minutters stanging lykkes Chelsea og ballen ble flikket gjennom til venstreback Ashley Cole som kom alene med keeper. Cole gjorde ingen feil og pirket inn 1-0 og sikret tre viktige poeng på hjemmebane.

- Det er vanskelig å spille mot Stoke, og jeg tok sjansen og var heldig som fikk ballen i feltet. Det er alltid deilig å score, sier Cole i intervju vist på TV 2.

Stoke har vært et uavgjort-lag i serieåpningen og hadde fire strake uavgjort før møtet med Chelsea.

Jonathan Walters var svært nære Stoke-scoring i 1. omgang, men headet i tverrliggeren etter at et innlegg ble slått inn i feltet.

Chelsea-trener Roberto Di Matteo valgte å hvile Frank Lampard og John Terry fra start - og den offensive kraften med Oscar, Eden Hazard og Fernando Torres slet med å spille seg til store sjanser mot sterke Stoke-forsvarere.

Ni minutter før slutt kom Lampard inn for Mikel på midtbanen - og bare minutter senere fikk Chelsea målet som sikret alle poengene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media