Cole, Sheringham og Stam tilbake

Andy Cole, Teddy Sheringham og Jaap Stam gjorde et etterlengtet skadecomeback for Manchester United i går kveld. Les siste nytt fra engelsk fotball.

United-trioen var på banen da Manchester Uniteds reservelag møtte Wrexham i går kveld. Jaap Stam og Andy Cole spilte de første 45 minuttene av kampen. Stam spilte sin første kamp siden han skadet akillesen i september. Andy Cole har slitt med en liknende skade han pådro seg for to måneder siden.

Manager Alex Ferguson kan også glede seg over at landslagsspiss Teddy Sheringham spilte i en drøy time i går. Sheringham scoret Uniteds andre mål i kampen som endte 4-4, og gjorde et godt skadecomeback. Uniteds reservelagstrener Jimmy Ryan tror Sheringham kan spille helgas FA-cupkamp mot Fulham.

- Jeg tror det kan være mulig, vi får vente å se om han får noen reaksjon - noe jeg tviler på at han får. Det var gøy for Teddy å score mål. Det er hans sesong når det gjelder nettkjenninger, sier Ryan til Sky Sports.

- Vi er ikke skremt av Manchester United

Fulham-toppscorer Louis Saha slår fast at førstedivisjonslaget ikke er skremt før FA-cupmøtet med Manchester United. Ifølge Saha forbereder Fulham seg som om det skulle være en helt normal kamp.

- Manchester United er en myte. Det blir veldig spesielt, men jeg lar ikke denne kampen sprenge alle proporsjoner, sier Saha.

Radebe blir i Leeds til 2005

Sør-Afrikaneren Lucas Radebe er i ferd med å skrive under en ny fireårskontrakt som binder han til Leeds til 2005. Det gikk rykter om at Radebe var på vei bort fra Yorkshire-klubben, da nyinnkjøpte Rio Ferdinand presset Radebe ut av startelleveren.

Ferguson til Italia får å se stortalent

Manchester United-manager Alex Ferguson reiser til Italia denne helga for å se Baris stortalent Antonio Cassano i aksjon. 18-åringen er verdsatt til rundt 260 millioner kroner av den italienske toppklubben. Flere italienske klubber er også interessert i Cassano. Inter Milan skal allerede ha lagt inn et bud på 296 millioner kroner. Juventus og AC Milan skal også være interessert i Cassano.

- Fowler blir i Liverpool

Liverpool-manager Gerrard Houllier har kjøpt finnen Jari Litmanen. Det satte i gang spekulasjoner om at Robbie Fowler var på vei bort fra Anfield. Nok en gang rykker Houllier ut for å forsikre Liverpool-fansen om at Fowler blir i klubben.

- Jeg har ikke endret synspunkt når det gjelder Robbie Fowler, sier Houllier.

Lomas fra West Ham til City?

West Ham har akseptert et bud på 45 millioner kroner for den nord-irske midtbanespilleren Steve Lomas. Lomas insisterer på at han vil bli på Upton Park fremfor å returnere til sin gamle klubb. - Jeg trives her og har aldri bedt om å bli solgt, sier Lomas. Nå får trolig spilleren noen dager på å bestemme seg for hvor fotballkarrieren fortsetter. I tillegg til Manchester City er også Everton interessert i Lomas. West Ham-ledelsen opplyser at spilleren ikke blir solgt mot sin vilje.