Cole slipper straff for modellslåssing

Brøt ikke Chelsea-reglene.

(Dagbladet.no): Joe Cole stilte på Chelsea-trening med blåveis i går. Slagsmålet hos nakenmodellen Keeley Hazell får ingen andre følger for England-vingen.

Ifølge The Guardian mottar 24-åringen ingen form for disiplinærstraff fra ligalederne. Chelsea hadde gitt spilleren to dager fri etter seieren i FA-cupen lørdag.

At Cole så brukte fritida si på å få juling i kamp om en side 3-modell, og rusle halvnaken og blodig rundt på gata, bryter ikke med Chelseas klubbregler.

Den tidligere West Ham-spilleren var på Chelsea-trening både tirsdag og i går, og har fortsatt ikke levert inn noen anmeldelse mot frøken Hazells andre beundrer.

En talsmann for fotballstjernen avviser at Cole er i et forhold med jenta.

- Joe dro på en fest hos Keeley, sammen med flere andre. Han forlot festen og tok en drosje hjem. Han har ikke mottatt medisinsk behandling, sier talsmannen.

SLÅSSING ER OK: Joe Cole blir ikke straffet av Chelsea etter at han fikk juling på en privatfest i helga. Foto: Scanpix/Ap
SLÅSSING ER OK: Joe Cole blir ikke straffet av Chelsea etter at han fikk juling på en privatfest i helga. Foto: Scanpix/Ap Vis mer