Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Cole vil aldri spille for Arsenal igjen

Forsvant fra trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går kom Ashley Cole tilbake til Arsenal, etter sin bryllupsreise med popstjernen Cheryl Tweedy. Gjensynet med klubben ble langt fra hyggelig, skriver en rekke britiske aviser i dag.

The Times melder at England-backen har gitt klar beskjed til visestyreformann David Dein. Han ønsker ikke å spille for Arsenal igjen.

25-åringen skal ha tatt farvel med flere i støtteapparatet i London i går. Manager Arsene Wenger befinner seg med resten av troppen i Østerrike og har ikke fått noen avskjedsmelding.

Bare en rapport om en stjernespiller med magesmerter.

- Hvis Ashley blir solgt blir han informert om det. Han har fortsatt kontrakt med oss, og ingen andre bestemmer over ham. Han var bare på treningsbanen i én time, han sa til noen at han var syk. Jeg forstår det sånn at han ikke føler seg frisk, sier Wenger.

Coles manglende lyst til å trekke på seg Arsenal-trøya skyldes episoden der han ble bøtelagt av Premier League for samtaler med Chelsea. Pussig nok kobles han sterkt til nettopp londonrivalene for tida.

I sin kommende bok skriver Cole at han ble kastet til haiene av sin egen klubb.

- Arsenal hang meg ut til tørk og brukte meg som syndebukk for å hevne seg på Chelsea

KOM TILBAKE OG FORSVANT: Ashley Cole ble sykmeldt i går, på sin første treningsdag i Arsenal etter ferien.
KOM TILBAKE OG FORSVANT: Ashley Cole ble sykmeldt i går, på sin første treningsdag i Arsenal etter ferien. Vis mer

Chelsea skal ha lagt innn et bud på drøyt 180 mill. kroner for backen i sommer, og ventes å komme tilbake med enda mer penger. Arsenals krav ligger på 340 mill.

SNART LAGKAMERATER? Ashley Cole vil ikke trekke på seg Arsenal-trøya igjen. Fansen frykter han blir solgt til Chelsea, der landslagskompis John Terry allerede er på plass. Foto. Scanpix/Epa
SNART LAGKAMERATER? Ashley Cole vil ikke trekke på seg Arsenal-trøya igjen. Fansen frykter han blir solgt til Chelsea, der landslagskompis John Terry allerede er på plass. Foto. Scanpix/Epa Vis mer