Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cole viste to fingre til Arsenal-fansen

Kan bli straffet.

(Dagbladet.no): Ashley Cole besøkte i går Emirates for første gang. Den tidligere Arsenal-backen dro fra toppkampen med 0-1 og null poeng.

Og en mulig karantene eller bot i sikte fra det engelske fotballforbundet (FA).

27-åringen ble nemlig knipset da han viste to fingre i retning Arsenal-fansen. Og nei, et slikt v-tegn står ikke for seier i Storbritannia.

Flere britiske avis trykker i dag bildet der en amper Cole drar opp fingrene etter kampslutt.

Cole ble pepet ut gjennom store deler av kampen, fordi han nærmest tvang gjennom klubbskiftet i fjor sommer. På banen havnet han i klinsj med Francesco Fabregas i sluttsekundene, etter at spanieren taklet ham stygt.

Venstrebacken svarte med å gripe halsen til midtbanespilleren. Det ga ikke gult kort, men straffen kan komme når FA ser på kampvideoen.

Chelsea-manager Avram Grant mente Cole greide seg fint mot sitt gamle lag.

- I starten av kampen gikk de løs på han, og taklet ham hele tida. Men han er en stor gutt og klarte seg bra. Det var ikke noe problem, han spilte godt. Jeg tror det ga han motivasjon, sier Grant.

TØFT MØTE MED GAMLE KOMPISER: Ashley Cole havnet tok tak i halsen til Fabregas etter denne taklingen på tampen av kampen. Foto: Scanpix/Ap
TØFT MØTE MED GAMLE KOMPISER: Ashley Cole havnet tok tak i halsen til Fabregas etter denne taklingen på tampen av kampen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media