Spencer Webb

Collegestjerne (22) døde

Den amerikanske fotballspilleren Spencer Webb (22) omkom torsdag i en tragisk ulykke.

DØD: Spencer Webb omkom i en stupeulykke. Foto: Skjermdump / Instagram
DØD: Spencer Webb omkom i en stupeulykke. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Dødsfallet bekreftes av Webbs trener, Dan Lanning.

- Du var så full av liv i hvert øyeblikk av dagen. Smilet ditt og energien din vil bli savnet, Spencer. Jeg elsker deg, skriver han på Twitter.

Webb, som var født og oppvokst i Sacramento, var en del av Oregon Ducks, som er fotballaget til Universitetet i Oregon. Her tilbrakte ham fire år.

STJERNE: Spencer Webb var en stor stjerne hos Oregon Ducks. Her fanger han ballen i en kamp mot Washington Huskies i november 2021. Foto: Steve Faber / Shutterstock / NTB
STJERNE: Spencer Webb var en stor stjerne hos Oregon Ducks. Her fanger han ballen i en kamp mot Washington Huskies i november 2021. Foto: Steve Faber / Shutterstock / NTB Vis mer

Skolen har selv ikke kommentert dødsfallet enda.

Ifølge sheriffen i Lane County, skal 22-åringen ha slått hodet på en stein i et vann i Eugene i delstaten Oregon.

Webbs livløse kropp ble funnet et par hundre meter lenger ned i vannet, og sheriffen konkluderte med at dødsfallet var en stupeulykke.

22-åringen var en populær figur i collegefotballverden, og hadde over 100 000 følgere på Instagram. Hans siste innlegg overøses med sørgemeldinger.

Dødsfallet sørges også av lagkamerater og nære.

- Hvil i fred bror. Fly høyt, skriver Ducks-spiller Alex Forsyth på Twitter.

San Francisco 49ers-stjerna Arik Armstead, som også er fra Sacramento, beskriver Webb som en flott ung mann som hadde en lys framtid. Vedlagt ligger også en video av de to sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer