Collymore krangler med tyskere

I helga fikk urokråka Stan Collymore beskjed om at Bradford ville kvitte seg med han. Nå krangler han med Stuttgart om sine nye lønnsbetingelser. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Collymore er sjølerklært psykisk utstabil, og kom gratis til Bradford i oktober. Siden den gang har klubben skiftet manager, og 29-åringens glimrende debutmål mot Leeds er forlengst glemt.

- Stan er ikke i planene våre lenger. Vi har en stor stall som trenger å slankes. Derfor må vi ta avgjørelser, og det betyr at han får gå, sier nyutnevnte Jim Jefferies til BBC.

Collymores talent har aldri vært trukket i tvil, og den tyske bundesligaklubben Stuttgart har allerede meldt seg som spissens neste arbeidsgiver.

Men Collymore er vant til en ukelønn på nærmere 400 000 kroner, og fnyser at tyskernes tilbud. Synd for Bradford som aksepterte et bud på 6,5 mill. kroner.

- Stan reiste til Tyskland men det gikk slett ikke bra. Han er nå tilbake hos oss, sier Bradford-formann Geoffrey Richmond.

 • Stan Collymore er mest kjent for å ha slått ned norske Alf-Inge Håland og TV-kjendisen Ulrika Jonsson, vist nakenbilder av kjæresten til lagkamerater og for å ha blitt sykemeldt i flere måneder fordi han ikke følte for å spille fotball.

  Wise til Manchester?


  Chelseas Dennis Wise har mistet kapteinsbåndet og er vraket fra laget. Nå slåss tre klubber om 34-åringens tjenester. Både Manchester City, Middlesbrough og Blackburn vil gjerne overta den tidligere landslagsspilleren. Wise får trolig gå gratis fra Chelsea.

  Newcastle låner flankespiller


  Skadeskutte Newcastle har endelig fått styrket laget. Manager Bobby Robson henter i dag Sheffield Uniteds Wayne Quinn (24) på leie den neste måneden. Hvis den venstrebeinte tidligere U21-spilleren overbeviser vil Newcastle kjøpe ham. Pris: 25 mill. kroner.

  United lovpriser Fulham


  Manchester United ble til tider rundspilt av Fulham, mens vant likevel 2-1 i FA-cupen i går. United-manager Alex Ferguson tror Jean Tiganas lag vil klare seg godt i Premier League neste sesong. Fulham er suverene i 1. divisjon. - Jean Tigana har gjort en fantastisk jobb. De spiller godt og hans fotballsyn speiles i laget. Det er et tegn på en god trener, sier Sir Alex.

  Villa får kjøpe Angel?


  Aston Villa tror de likevel får kjøpe den kolombianske spissen Juan Angel. Det internasjonale fotballforbundet FIFA stoppet 130 millionerskjøpet sist uke fordi en agent eide halvparten av Boca Juniors-spilleren. - Jeg har fått en telefon fra Argentina i dag, og avtalen er ikke død lenger. Vi håper fortsatt å få kjøpt Angel, sier Villa-manager John Gregory.

  Fowler må lære


  Robbie Fowler har fått beskjed om å bli vant til innbytterbenken dersom han skal bli i Liverpool. - Gerard Houllier har alltid sagt vi trenger fire spisser for å konkurrere. Det har Manchester United og Arsenal vist. Jari Litmanen er den fjerde, og det er ikke alltid snakk om at Robbie skal sitter på benken. Men han må lære å rullere, som alle andre, sier Liverpool-direktør Rick Parry.

 • Kilde: BBC, Daily Soccer, Supergoals, PlanetFootball.
JAGES: Dennis Wise er vraket fra Chelseas startoppstilling. Nå jaktes han av flere klubber.