Collymore slo ned Ulrika

LONDON (NTB): Vill av sjalusi slo og sparket Aston Villa-stjernen Stan Collymore ned sin kjæreste Ulrika Jonsson på en fullpakket skotsk pub i Paris.

Ulrika, årets Melodi Grand Prix-vertinne, lå gråtende igjen på gulvet mens fem menn slepte Collymore ut av baren. De pubansatte så seg nødt til å gi ham en springskalle for at han skulle roe seg. Skotske fotballfans og et TV-team var vitner til deler av opptrinnet.

Rasende

Collymore og Jonsson var i Paris på tv-oppdrag i forbindelse med fotball-VM. Ulrika filmet sammen med den skotske fotballspilleren Ally McCoist for BBC Skottland, og TV-teamet gikk senere på puben «The Auld Alliance». Hun ble sterkt omsvermet av kiltkledte, skotske fans, og flyktet til slutt bak bardisken, der hun serverte øl til fansen sammen med den skotske skuespilleren Ewan McGregor. Collymore kom til baren en time etter Ulrika, og skal ha blitt rasende da han så kjæresten i samtale med McGregor og McCoist. Det hjalp heller ikke at horder av menn i kilt skrålte og sang navnet hennes. Han ville gå, men Ulrika nektet.

Sparket

Det var da Collymore skred til verket. Han gikk bak bardisken og dyttet Ulrika mot døra til pubens kontor. Daglig leder Danny Farmer forteller hva som skjedde.

- Døra ble slått opp, og jeg så en kaskade av lyst hår falle inn. Like etter fløy døra opp igjen, og en gal mann kom inn. Han bøyde seg ned og slo Ulrika, og prøvde å trekke henne etter håret. Han sparket henne i kroppen flere ganger. Ulrika hylte og skrek, og jeg tok tak i Collymore sammen med tre andre ansatte, sier Farmer til britiske medier.

Collymore og Ulrika Jonsson har vært sammen i ni måneder. Hun stod ved Collymores side og forsvarte ham da han ble tiltalt for å ha slått sin eks-kjæreste. Han ble frifunnet i april, og Ulrika sa den gang at hun var glad på hans vegne. Nå har hun muligens forandret mening.

Angrer

Collymore ba offentlig om unnskyldning i går kveld, og sa det hele bunnet i en krangel paret hadde hatt tidligere på dagen.

- Jeg kunne ha gjemt meg og sagt «ingen kommentar», men sannheten er at sjalusi og for mye alkohol var årsaken til denne beklagelige hendelsen. Det skulle ikke ha skjedd. Jeg tross alt en offentlig person. Jeg vil også gjerne be om unnskyldning til alle som var tilstede i puben. Jeg er lei for at jeg ødela kvelden for dem, sier Collymore i en uttalelse. Privat ba han også Ulrika om unnskyldning.

Skandalespillere

Collymore føyer seg pent inn i rekken av skandalerammede engelske fotballproffer i disse VM-tider. Britiske medier har vært tapetsert med bilder av en full og kebab-spisende Gazza i ukene før VM. Den samme Gazza gikk også berserk da han fikk beskjed om at han var vraket fra VM-laget fordi han ikke var i form, men fortalte senere at han også hadde drukket samme dag som Glenn Hoddle fortalte ham at han var ute. Bare dager senere drakk og festet Manchester United-stjernen Teddy Sheringham til lyse morgen to dager på rad, og figurerte i avisene med en sigarett i munnviken og en veldreid blondine under armen. Han ble kalt inn på teppet av en sint og skuffet Hoddle, som tok det for gitt at spillerne passet på helse og form i den viktige oppkjøringen til VM. Sheringham måtte stå skolerett, og leste slukkøret opp en offentlig unnskyldning til fansen.

Hoddle er trolig glad for at Collymore ikke er i VM-troppen denne gangen.

(NTB)

SLÅR HARDT: Aston-Villa stjernen Stan Collymore har alltid slått hardt.