Collymore ute for sesongen

Leicesters kontroversielle angriper Stan Collymore er ferdig for sesongen. Collymore brakk beinet tidlig i kampen mot Derby.

Collymore var helt upresset da han tråkket forkjært og brakk beinet like over ankelen. 29-åringen kollapset og ble båret av banen med en oksygenmaske om munnen. Han fikk behandling i garderoben før han ble kjørt til et lokalt sykehus i Derbyshire.

Leicester-manager Martin O'Neill er optimistisk med tanke på et Collymore-comeback:

- Nyhetene fra fysioterapeuten er ganske gode. Det er et type brudd, der en kan komme relativt raskt tilbake. Det er jeg fornøyd med, sa O'Neill til Sky Sports etter kampen.

Det ble dermed en kort opptreden i Leicester-drakta for Collymore i denne omgang. Stan «The Man» kom gratis fra Aston Villa i februar. Siden har han rukket et par skandaler og noen praktfulle prestasjoner på banen. Men nå må alstå Leicester klare seg uten Collymore i sesonginnspurten.

Derby vant kampen 3-0. Craig Burley, Rory Delap og Dean Sturridge laget målene for hjemmelaget før pause. De tre poengene til Derby førte til at laget fikk et lite pusterom til Bradford, Sheffield W. og Watford som holder plassene under nedrykksstreken.

- Det var en stor dag for oss. Guttene gjorde jobben, sa en fornøyd Derby-sjef Jim Smith.

(Dagbladet :på nettet/NTB)