Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Collymore vil erstatte Shearer

LONDON (Dagbladet.no): Stan Collymore er ikke snau. Etter seks Premier League-kamper de siste 18 månedene lanserer han seg sjøl som Alan Shearers erstatter på landslaget. Les også andre nyheter fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riktignok scoret 29-årige Collymore fire mål på de seks kampene han fikk for Leicester før han brakk beinet i vår. Men før han nærmest ble gitt bort av Aston Villa, var Collymore mest i nyhetsbildet på grunn av egne uttalte depresjoner, kjærestebanking, sexbilder og managerkrangler.

Før ligastarten er beinbruddet grodd, og Collymore satser på å lede England-angrepet allerede om 17 dager mot EM-vinner Frankrike.

- Jeg har aldri gitt opp håpet om å spille for England igjen, og spiller jeg opp mot mitt beste er det ingen grunn til at det ikke skal skje denne sesongen, sier Collymore til The Star.

Collymore så EM på TV og mener han har det England manglet i turneringen. I tillegg er det en ledig plass når Shearer har trukket seg.

- Jeg føler meg bra nå. Jeg kan utfordre backer, jeg kan skape sjanser, gå på kanten og drible spillere, sier Collymore.

  • CRAIG BELLAMY er klar for Coventry etter at en overgangssum på 87 millioner kroner ble godkjent av hans nåværende klubb Norwich. 21 år gamle Bellamy er fast innventar på Wales' landslag, og erstatter Robbie Keane som nylig forsvant til Inter. Kun den obligatoriske legesjekken gjenstår før avtalen sluttføres.
  • CHELSEA har fått godkjent et bud på £8M for Barcelonas Boudewijn Zenden. Det har imidlertid også italienske Lazio og den nederlandske vingen ventes å bestemme seg for ny klubb i løpet av uka.
  • DUNCAN FERGUSONs overgang til Everton går på dunken. Newcastle-spissen møtte ikke opp til en avtalt medisinsk test i Liverpool i går, og nå er Everton-manager Walter Smith lei av sirkuset. Smith vil heller se på andre alternativer på topp. Klubbene var egentlig enige om en overgang verd 50 mill. kroner, helt til Ferguson krevde en avskjedspakke verd 13 mill. kroner. Newcastle nektet i og med at et salg allerede ville innebære et tap på over 40 mill. kroner.
  • STEVE McMANAMANs tidligere lagkamerat i Real Madrid, argentineren Redondo, mener Manchester United må kjøpe 27-åringen. Redondo ledet Real til Champions League tittel før han ble solgt til Milan, og har bare godord om McManaman. - Den klubben som kjøper ham får en juvel. Han har en super fotballhjerne, og mister nesten aldri ballen, sier Redondo. McManaman ble presset ut av Real etter kjøpet av Luis Figo, og verdsettes til 134 mill. kroner.
  • LIVERPOOL-BACKEN Dominic Matteo blir trolig Leeds-spiller innen ligastarten lørdag. Klubbene skal være enige om en pris på 64 mill. kroner. Liverpool erstatter Matteo med Middlesbroughs Christian Ziege, men i ligastarten får trolig unggutten Djimi Traore sjansen på venstrebacken.
  • ARSENAL-MANAGER Arsene Wenger vegrer seg for å betale 200 mill. kroner for Bordeaux-spiss Sylvain Wiltord. Grunn: Wenger frykter at EU snart vil avskaffe overgangssum for spillere under kontrakt. - Det innvirker på strategien min. Jeg er redd for at alt vil kollapse, sier Wenger.
  • PATRICE LOKO, tidligere fransk landslagsspiss, prøvespiller for Charlton. 29-åringens kontrakt med Montpellier har gått ut, og han har ei uke på å overbevise Charlton om at han holder mål i Premier League. Loko har alltid scoret mye mål, men er likevel mest kjent for en uheldig episode for fire år siden. Loko ble innlagt på en psykiatrisk klinikk etter at han gikk berserk i Paris. Loko skal ha blottet seg for en politikvinne og slått til en sosialarbeider før han ble arrestert.
  • WIMBLEDON bønnfaller sine få men trofaste supportere om å ikke miste troen etter det planlagte salget av islendingen Hermann Hreidarsson. Røkke og Gjelstens klubb har allerede peket seg ut Evertons Richard Dunne som erstatter. Everton skal ha akseptert et bud på 32 mill. kroner for backtalentet. - Jeg kan forsikre supporterne om at vi kommer til å handle klokt de neste ukene, sier Drillo-erstatter Terry Burton.
  • Gårsdagens treningskamper med engelske lag: Canvey Island-Ipswich Town 1-3, Crawley Town-Watford 1-1, Guiseley-Bradford 0-2, Kettering-Derby 0-3.