Colombia danset seg til seier i Bollys VM-debut

Cuadrado herjet igjen.

TIL Å BLI GLAD I: Slik feirer VM-lekne Colombia at de har gått opp til 1-0 over Elfenbenskysten, takket være James Rodriguez (nummer 10). Foto: Robert Ghement / EPA / NTB Scanpix
TIL Å BLI GLAD I: Slik feirer VM-lekne Colombia at de har gått opp til 1-0 over Elfenbenskysten, takket være James Rodriguez (nummer 10). Foto: Robert Ghement / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Colombia-Elfenbenskysten 2-1 (0-0)

(Dagbladet:) Høyrekanten Juan Guillermo Cuadrado (26) var nest sist på to av Colombias tre mål i åpningsseieren mot Hellas. Da passet det godt for Fiorentina å kunngjøre at de hadde sikret seg alle rettigheter på spilleren de - inntil denne uka - eide sammen med Udinese.

Mot Elfenbenskysten viste han seg fram igjen. Colombias dribleglade, raske og smarte nummer 11 er i ferd med å markere seg som en av mesterskapets største attraksjoner.

Oppløst i tårer Men det tok tid før oppgjøret i Brasilia fikk sko på beina. De tre mest minneverdige situasjonene var lenge at Elfenbenskystens Die Serey brøt fullstendig sammen i tårer under nasjonalsangen, at Colombias James Rodriguez måtte ta hull på en svær, oppblåsbar ball som fant veien inn på banen, og at Wilfried Bony misset et brassespark da han kunne sendt Elefantene til himmels, og seg selv inn i evige kavalkadevisninger.

Men den siste halvtima skjedde det mye på Mane Garrincha stadion i hovedstaden. Først dunket Juan Guillermo Cuadrado til fra skrå vinkel etter å ha vist fram sine eminente overstegsfinter. Boubacar Barry fikk slått ballen opp i tverrliggeren, men da James Rodriguez kom først på kula inne i feltet noen minutter etter, klarte ikke Barry annet enn å fingre den opp i nettaket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer