Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Colorado Rapids vant MLS-tittelen

Selvmål senket FC Dallas i ekstraomgangene.

FØRSTE TITTEL: Colorado Rapids-kaptein Pablo Mastroeni og lagkameratene kunne natt til mandag juble over klubbens første sluttspilltriumf i MLS.Foto: SCANPIX/Harry How/Getty Images/AFP
FØRSTE TITTEL: Colorado Rapids-kaptein Pablo Mastroeni og lagkameratene kunne natt til mandag juble over klubbens første sluttspilltriumf i MLS.Foto: SCANPIX/Harry How/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Colorado Rapids sikret tittelen i Major League Soccer (MLS) takket være et selvmål av FC Dallas i ekstraomgangene i søndagens finale.

Rapids slo Dallas 2-1 etter ekstraomganger. Etter 90 minutter var stillingen 1-1.

Colombianske David Ferreira, som ble kåret til ligaens beste spiller i år, sendte FC Dallas i ledelsen ti minutter før pause. Etter en snau times spill utlignet Conor Casey for Colorado.

I begynnelsen av andre ekstraomgang kom Colorado Rapids i føringen 2-1 etter at et skudd fra innbytter Macoumba Kandji gikk via Dallas-forsvarer George John og i mål. Dallas presset på for utligning, men klarte ikke å tukte Rapids-målvakt Matt Pickens, og Colorado kunne dermed juble for lagets første MLS-tittel.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!