Columbus-kollaps i natt

LOS ANGELES (Dagbladet): Columbus-Vancouver 1-6. Seks skudd slapp stakkars Marc Denis i Columbus-målet forbi seg i nattas stortap mot Vancouver. Likevel var han en av hjemmelagets beste.

Denis holdt Columbus lenge inne i kampen med flere kjemperedninger. Men han kunne ikke rydde opp da lagkameratene slurvet i andre halvdel av kampen.

Verst var finnen Petteri Nummelin som mistet pucken som bakerste mann i offensiv sone. I overtallsspill. Det ga fri bane for svensken Markus Näslund som scoret 1-3-målet alene med keeper.

Uheldigvis for Espen Knutsen var han på isen, og får dermed en ekstra minus i pluss/minus-statistikken.

Og i tredje periode raknet det fullstendig for blåjakkene da Vancouver scoret tre enkle mål. Uten at Denis kunne gjøre noe med det.

- Innsatsen var dårlig i dag. Til tider helt uakseptabel, sier trener Dave King til nyhetsbyrået Ticker.

Shampos rekke åpnet kampen bra og skapte flere målsjanser i både første og andre periode. Men mannen som hadde de fleste sjansene, Robert Kron, er vaksinert mot nettsus. Han har ikke scoret ett eneste mål så langt denne sesongen.

Espen noterte seg også for sesongens første utvisning da han ble tvunget til å hekte en Vancouver-spiller som ellers ville hatt åpen bane mot mål. Det var et godt valg av nordmannen som spilte en kamp på det jevne.

Columbus' eneste mål ble scoret av backen Jamie Pushor i undertall.