Comeback av Gro og Katja

- Glade for å ha dem tilbake.

Gro Hammerseng og Katja Nyberg var tilbake i spill for Ikast-Bording søndag. Hammerseng scoret tre mål mot spanske Astroc Sagunto i EHF-cupen.

Ikast-Bording vant 33-24. Returkampen går om en uke i Spania. Hammerseng hadde ikke spilt siden EM-finalen i desember på grunn av en skade. Hun var på banen i snaue 40 minutter. 

- Det var bare fantastisk å være med igjen. Jeg hadde regnet med å få noen få minutter. Men det ble jo en hel del mer. Nå blir det spennende å se hvordan beinet reagerer, sier Hammerseng til klubbens hjemmeside.

Nyberg deltok kun et kvarter i forsvar.

- Vi er glade for å ha dem tilbake. De ble først klare for spill lørdag, sier Frank Henriksen i Ikast-ledelsen til NTB.

Etter 33-24-seier ligger det an til avansement og spill i kvartfinalen.

Ragnhild Aamodt scoret hele åtte ganger mot Kjersti Beck i Astroc Sagunto-målet. Hele 18 av Ikast-målene ble scoret av norske spillere.

(NTB)

TILBAKE: Katja Nyberg hadde ikke spilt siden Norges åpningskamp i EM i desember, mens Gro Hammerseng ikke hadde spilt siden EM-finalen. I dag var begge tilbake for Ikast. Foto: SCANPIX
TILBAKE: Katja Nyberg hadde ikke spilt siden Norges åpningskamp i EM i desember, mens Gro Hammerseng ikke hadde spilt siden EM-finalen. I dag var begge tilbake for Ikast. Foto: SCANPIX Vis mer
TÅRER:</B> Katja Nyberg hadde det tøft da hun ødela kneet i EMs åpningskamp, og fikk trøst av samboer Gro.