Comeback-Clijsters med sjokkseier

Ekspederte Venus Williams ut av US Open.

SJOKKSEIER: Tidligere verdensener Kim Clijsters la opp i 2007, men gjorde comeback etter barnefødsel tidligere i sommer. At hun ikke har glemt gamle kunster, er det ingen tvil om - belgieren slo nemlig sensasjonelt ut Venus Williams av US Open.Foto: SCANPIX/EPA/JOHN G. MABANGLO
SJOKKSEIER: Tidligere verdensener Kim Clijsters la opp i 2007, men gjorde comeback etter barnefødsel tidligere i sommer. At hun ikke har glemt gamle kunster, er det ingen tvil om - belgieren slo nemlig sensasjonelt ut Venus Williams av US Open.Foto: SCANPIX/EPA/JOHN G. MABANGLO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Belgiske Kim Clijsters slo tredjeseedede Venus Williams ut av US Open søndag i en dramatisk kamp. Det endte 6-0, 0-6, 6-4.Clijsters la opp i 2007, men etter å ha født en datter, savnet hun tennisen så mye at hun gjorde comeback tidligere i år.

Før US Open hadde hun bare spilt i tre turneringer, og derfor er det oppsiktsvekkende at den tidligere verdenseneren skulle klare å sette en av storfavorittene utenfor i fjerde runde.Hun kom også med i US Open på et såkalt «wild card», og hun brukte ikke mer enn 27 minutter på å sjokkere Williams og vinne det første settet 6-0.

Storesøster Williams klarte å snu kampen i annet sett ved å spille nærmest feilfritt, men Clijsters ga seg ikke og klarte å bryte Williams serve i tredje game i det siste settet. Hun holdt på ledelsen sin og skal nå møte Li Na fra Kina i kvartfinalen. Lett spill for SerenaDer det var bråstopp for storesøster, behøvde ikke Serena Williams å slite stort for å ta seg videre til kvartfinalen i US Open søndag. Hun slo Daniela Hantuchova 6-2, 6-0.

— Jeg satser alt på å holde det høye nivået mitt, og så gjelder det å holde fokus i hver eneste kamp, sa hun etter å ha satt 22-seedede Hantuchova utenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer