Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Comeback etter ni år endte i golvet

Brian Nielsen (46) holdt i 10 runder mot Evander Holyfield (48).

 FØRSTE KAMP PÅ NI ÅR:  Evander Holyfield (48) på vei mot sitt hjørne i Koncerthuset i København i den 10. runden. Da var det slutt for Brian Nielsen (46), som bokset sin første kamp på ni år. FOTO: CLAUS BONNERUP, AP/SCANPIX.
FØRSTE KAMP PÅ NI ÅR: Evander Holyfield (48) på vei mot sitt hjørne i Koncerthuset i København i den 10. runden. Da var det slutt for Brian Nielsen (46), som bokset sin første kamp på ni år. FOTO: CLAUS BONNERUP, AP/SCANPIX. Vis mer

Brian Nielsen var sjanseløs, men holdt i 10 runder mot Evander Holyfield i en tungvektskamp mellom de to gamle ringrevene i Koncerthuset i København lørdag kveld

Danskenes bamsefar åpnet forrykende, men ble overkjørt av Holyfield etter hvert. Han måtte en tur i kanvasen i slutten av den tredje runden, men kom tilbake.

Spyttet blod I den 10. runden var det slutt. Holyfield traff godt, Nielsen spyttet blod og var ute av stand til å fortsette kampen, men det var dommeren som til syvende og sist avbrøt og stoppet kampen.

Brian Nielsen var aggressiv og overrasket med en flott åpning.

Han var godt med i kampen de første rundene, men etter at han hadde vært nede i slutten av den tredje runden, etter å ha blitt truffet av en knallhard venstre, var det langt på vei slutt for den populære dansken.

Holyfield fikk inn veldig mange treffere, og han traff også så kraftig at Nielsens øyne hovnet opp slik at han nesten ikke kunne se. Mot slutten av kampen var Super-Brians ansikt farget rødt av blod, men han kjempet tappert helt til dommeren stoppet kampen i 10.-runde.

46 og 48 Dette var Brian Nielsens første kamp på ni år.

Den 46 år gamle dansken imponerte ved å følge to år eldre Holyfield så lenge som han gjorde, selv om han fikk kraftig juling og var sjanseløs.

Det utviklet seg til å bli rått parti etter hvert som kampen skred fram.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media