Comeback på Ullevaal

Her er gladmeldingen til alle som har levd i håpet om å få se Erik Mykland med flagget på brystet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I morgen spilles oppgjøret mellom Drillos anno 1994 og Vålerenga. Kampen er til inntekt for et fotballprosjekt i Afrika i regi av blant annet Røde Kors, og de gamle landslagskjempene har sagt ja, en etter en. Men det har lenge vært usikkert om Erik Mykland, kanskje det største navnet av dem alle, ville bli å finne på kampkortet. Inntil nå.

VIF-direktør Kjetil Siem, initiativtaker til prosjektet, bekrefter nå overfor Dagbladet at Erik Mykland stiller i norsk landslagsdrakt på Ullevaal i morgen kveld.

-  Myggen gleder seg

-  Myggen er med. Han sa endelig ja for et par dager siden, sier Kjetil Siem til Dagbladet.

Det lyktes ikke Dagbladet å få tak i Mykland i går, men ifølge Siem gleder 33-åringen seg stort til å møte igjen Drillo og resten av gjengen.

En skade i akillesen gjorde at den tekniske midtbane-eleganten ble tvunget til å legge opp som fotballspiller. Myggen har tidligere signalisert at han kunne tenke seg comeback hvis akillesproblemene bedrer seg, men foreløpig siste stoppested i fotballkarrieren har vært danske F.C. København.

Landslagstrøya la han vekk noe tidligere, og han har ikke spilt med flagget på brystet siden februar 2000. Siem tror ikke Myggens skadesituasjon gjør det umulig for ham å spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer