BANNET HØYT: "Fuck" brølte Owen Hargreaves da han måtte ut med skade bare fire minutter inn i comebacket. Men kanskje var det ikke de kranglete knærne som sviktet denne gangen, for Hargreaves så ut til å holde seg til låret, som kan tyde på strekk. Foto: (AP Photo/Jon Super
BANNET HØYT: "Fuck" brølte Owen Hargreaves da han måtte ut med skade bare fire minutter inn i comebacket. Men kanskje var det ikke de kranglete knærne som sviktet denne gangen, for Hargreaves så ut til å holde seg til låret, som kan tyde på strekk. Foto: (AP Photo/Jon SuperVis mer

Comebacket varte i fire minutter

Owen Hargreaves av banen bannende.

(Dagbladet): Knærne til Owen Hargreaves har truet med å gjøre slutt på hele fotballkarrieren hans.

Forrige sesong spilte han under ett minutt førstelagsfotball for Manchester United, og mange har nok trodd de aldri ville se ham på en fotballbane igjen.

Uten videre forvarsel gjorde han imidlertid comeback for United i ettermiddag, i hjemmekampen mot Wolverhampton.

Comebacket varte omtrent i fem minutter. Da ble han byttet ut, mens han bannet og holdt seg til låret.

- Vi gamblet litt med Hargreaves, han har trent godt og vi trodde han ville gi oss erfaring og tette igjen på midten, sier Alex Ferguson etter kampen.

Rio Ferdinand skriver på Twitter at dagens nye skade må ha vært tøft for Hargreaves.

- Jeg er så lei meg på Hargreaves vegne. Han har jobbet så hardt for å komme tilbake. Han er sterk mentalt og kommer tilbake, jeg håper han får noen kamper da, skriver midtstopperen.

Sjokksigneringen Bébé kom inn. Han måtte for øvrig ha hjelp av brasilianske Rafael som oversetter for å forklart de siste taktiske beskjedene.

Minicomebacket var Hargreaves første start i en A-lagskamp siden 2008.

29-åringen leverte en god debutsesong for Manchester United i 2007/08, der han bidro til triumf både i Premier League og Champions League. I de to påfølgende sesongene har han derimot vært skadet mer eller mindre kontinuerlig.

Hver gang sir Alex Ferguson og United har varslet at han snart vil være tilbake, har engelskmannen fått tilbakefall.

Så gjenstår det å se om han er tilbake for godt denne gangen - eller om det blir med en gjesteopptreden.

Uniteds lag: Van Der Sar - Brown, Vidic, Ferdinand, Evra - Park, Fletcher, O'Shea, Hargreaves, Obertan - Hernandez