Comet med flest stemmer

Hvem vinner kampen om østfoldingenes hjerte?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stem på klubben i ditt hjerte.

(Dagbladet.no): Førstkommende helg inviterer Norges Ishockeyforbund og Ishockeyklubben Sparta Sarpsborg til Euro Ice Hockey Challenge, hvor Norge skal spille mot Hviterussland og Danmark.

På laget stiller blant andre Mathias Gundersen og Jonas Garbrielsen fra Stjernen, Jonas Andersen fra Sparta og Peter Lorentzen fra Comet. Alle de tre Østfold-klubbene er representert på helgens landslag.

En annen kamp de tre klubbene spiller er kampen om «Klubben i mitt hjerte».

Status for de tre lagene i dag er at Comet Ishockeyklubb leder med 142 stemmer, Ishockeyklubben Sparta Sarpsborg ligger på andreplass med 107 stemmer og Stjernen Hockey ligger på sisteplass med 21 stemmer.

Kommer dette til å forandre seg før helgen, eller er det Comet som kan smykke seg med førsteplassen i avstemmingen Klubben i østfoldingenes hjerte?

Status

Morgentimens status i gruppene er som følger:

PÅ TOPP: Comet ishockeyklubb har flest stemmer av de tre lagene fra Østfold. Foto: ALEKSANDER NORDAHL
PÅ TOPP: Comet ishockeyklubb har flest stemmer av de tre lagene fra Østfold. Foto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer

«Fleridrettslag over 500 medlemmer»: NTNUI leder med 1333 stemmer, med Oslostudentenes IK liggende på andreplass med 827 stemmer.

«Fleridrettslag under 500 medlemmer»: Hemnes IL med 217 stemmer leder over Norborg IL som har 91.

«Spesialidrettslag over 100 medlemmer»: Brann Sportsklubb ligger fortsatt på førsteplass med 3069, Rosenborg Ballklubb på andre med 2448 stemmer og Vålerenga Fotball på en knepen tredjeplass med 2314 stemmer.

«Spesialidrettslag under 100 medlemmer»: FK Skruknott leder med 788 stemmer, og Vembli FK ligger på andre plass med 616 stemmer.

Kan din klubb ligge på toppen om noen dager? Tips alle du kjenner, inkludert tanter, onkler, besteforeldre og svigers.

• Stem frem din klubb.

ANDREPLASS: Per Christian Knold og Sparta har foreløpig fått 107 stemmer.
TREDJEPLASS: Kan Stjernen få flere stemmer før helgen? Slår de Sparta og Comet? <a href?"http://www.dagbladet.no/klubben/stem/">Stem på din klubb.</a>

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer