Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Comet slått konkurs

- Kan ikke drive videre uten inntekter.

|||Halden ishall åpnes ikke for kamp kommende søndag, og det betyr at Comet er konkurs. Dette får Halden Arbeiderblad bekreftet av bobestyreren.

Bobestyrer Vigdis Brandstorp sier at så lenge det ikke foreligger noen midlertidig brukstillatelse så har hun innstilt virksomheten i klubben.

- Det betyr at det nå er det kroken på døra og det faktum at det nå er over. Det er synd, men jeg kan ikke drive et bo uten videre inntekter sier Brandstorp til avisen.

- Klubben må legges ned slik jeg ser det, sier hun til NRK.

Comet går glipp av søndagens hjemmekamp mot Storhamar. Også andre hjemmekamper kan gå fløyten, og blir klubben slått endelig konkurs er det kroken på døren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling