Comet vant borte mot Vålerenga igjen

Andre seier på to forsøk.

Comet tok sin andre borteseier av to mulige mot Vålerenga denne sesongen da Halden-laget vant 4-6 etter en sterk opphenting i kveld.

Comet trives på Jordal Amfi. Mandag ble det en ny seier for Jens Näslunds gutter.

- Kampen var preget av mange feil fra begge lag, men vi hadde marginene på vår side og vant selv om vi fortsatt er for ujevne og byr motstanderen på mange sjanser, sa Comet-treneren til SportN.

Men seieren satt langt inne. Vålerenga ledet nemlig 3-1 etter 25 minutters spill, før Comet våknet.
Brente straffe 

Med scoringer av Jens Nyström og Jan Hammar var gjestene à jour før den siste perioden.

Ringreven Øystein Olsen styrte inn et skudd fra Lars Erik Lund og ga hjemmelaget troen på seier igjen etter 43 spilte minutter, men Peter Lorentzen viste at han var landslagsplassen verdig da han satte inn sitt annet mål drøye fem minutter etter og utlignet til 4-4.

Han fikk sjansen på straffeslag like etter, men Björn Bjurling vant duellen og sikret videre spenning.
Effektive Stokvik 

Comet presset på mot slutten av kampen og Inge Stokvik ble matchvinner med sitt fjerde og femte mål på de to siste kampene da han kjempet inn 5-4 med et minutt igjen av kampen, før han fikk æren av å sette spikeren i kista med 6-4 i åpent mål seks sekunder før slutt.

Vålerenga leder fortsatt eliteserien med sine 67 poeng. Men Storhamar på 60 har tre kamper til gode på fjorårets NM-vinner. Stavanger følger med 55. Også siddisene har spilt 26 kamper.

(NTB)

BORTESEIER:</B> Comet scorer ett av sine seks mål på Jordal Amfi.