- BA OM Å FÅ DRA: Liverpool-direktør Damien Comolli sier det var Raul Meireles (t.h.) selv som ba om å bli solgt, ikke klubben som presset ham ut, slik han hevder selv. Her er portugiseren i aksjon for sin nye klubb Chelsea sammen med Nicolas Anelka. Foto: Graham Stuart, AFP/Scanpix
- BA OM Å FÅ DRA: Liverpool-direktør Damien Comolli sier det var Raul Meireles (t.h.) selv som ba om å bli solgt, ikke klubben som presset ham ut, slik han hevder selv. Her er portugiseren i aksjon for sin nye klubb Chelsea sammen med Nicolas Anelka. Foto: Graham Stuart, AFP/ScanpixVis mer

Comolli avviser at Meireles ble tvunget vekk

- Kom til meg og sa han ville til en annen klubb.

Raúl Meireles hevder han ble bedt om å levere inn transfersøknad. Liverpool slår tilbake mot portugiseren.

28-åringen forlot plutselig Liverpool til fordel for rivalen Chelsea bare timer før overgangsvinduet stengte.

Den portugisiske landslagsspilleren hevder han ble bedt om å levere inn en transfersøknad av Liverpool. Chelsea betalte 12 millioner pund da de hentet midtbanespilleren sørover til London.

- Raul kom til meg og sa at «han ønsket å forlate oss og ville spillere for en annen klubb», sier Liverpools fotballdirektør Damien Comolli til Sky Sports.

Meireles var en av Liverpools beste spillere i vårsesongen, men fikk ikke all verdens med spilletid i høst.

- Vår intensjon var aldri å selge ham, men vi ble satt i en trang posisjon da han leverte transfersøknaden, sa han ville dra og at han ikke lengre ønsket å spille for Liverpool, forteller Comolli.

Liverpool ønsket ikke å beholde spilleren mot hans vilje.

- Eierne og Kenny Dalglish (manager) har alle det samme synspunktet. Når noen ikke ønsker å være her så blir det vanskelig å si «du blir». Vi tok beslutningen om at det er bedre at han går og at vi for klubbens del får den best mulige salgssummen. Det synes jeg vi klarte, sier Comolli.

Liverpool gikk på sesongens første tap borte mot Stoke i helgen.

(NTB)