JULING: Paulie Malignaggi, som her får et slag i ansiktet, har trukket seg som sparringspartner for iren Connor McGregor. Foto: Peter Cziborra / Reuters
JULING: Paulie Malignaggi, som her får et slag i ansiktet, har trukket seg som sparringspartner for iren Connor McGregor. Foto: Peter Cziborra / ReutersVis mer

Connor McGregor mot Floyd Mayweather

Connor McGregors sparringspartner slutter i protest: - Opplegget er en fiasko

Drøye tre uker før kampen i Las Vegas, går ikke alt på skinner for iren.

(Dagbladet): Den 26. august går Connor McGregor i ringen mot en av tidenes beste boksere, Floyd Mayweather.

Kampen som er døpt «The Money Fight» skaper overskrifter for hver uke som går og kontroversene har vært mange. Denne uka er ikke annerledes.

Det nyeste i rekken er at Connor McGregors sparringpartner, den tidligere bokseren Paulie Malignaggi, ikke ønsker å være med videre, skriver ESPN.

Forbanna

Paulie, som i alt har 44 proffkamper under beltet, ble hyret for å hjelpe McGregor for en snau måned siden.

Men nå er det slutt. Og mannen med 36 seiere i boksing, er ikke særlig fornøyd.

Grunnen skal være noen bilder som har dukket opp i sosiale medier fra en sparringsrunde de to hadde.

Bildene viser en tilsynelatende dominant McGregor som setter Paulie på plass.

Paulie på sin side er helt uenig og mener bildene maler et feilaktig bilde.

- Jeg ønsket å være en del av denne begivenheten, men jeg ønsket ikke å bli en del av medieoppstyret og det er det som har skjedd nå, forteller han til ESPN og fortsetter:

- Jeg kommer ikke til å avsløre noe om planen hans eller hva han jobber med, jeg ville aldri gjort det. Men dette har blitt en fiasko. Det er et sirkus.

Videobevis

Malignaggi ønsker nå at bevisene på hva som egentlig skjedde i ringen, blir lagt på bordet.

- Jeg vil at videoen av sparringen blir utgitt. UFC`s PI har garantert den videoen. Jeg skjønner at den ikke kan komme ut nå, men Connor, hvis du har baller, frigi videoen som viser hva som virkelig skjedde.

McGregors tidligere sparringspartner, som ikke ønsket å være en del av mediesirkuset rundt iren, har vært aktivt på Twitter det siste døgnet.

En bruker av mikroblogg tjenesten påpeker at Paulie prøver å skygge over det faktum at han har fått juling av en MMA-utøver som aldri har bokset.

Den tidligere bokseren tok ikke lett på det og svarte med en aldri så liten «rett høyre»

- Faktisk så dengte jeg han, og det var 24 timer etter en flytur, skriver han på Twitter.

Han bedyrer at det ikke er bildene i seg selv som er grunnen til at Paulie trekker seg, men uenigheter utenfor ringen, skriver ESPN.

Spenning

Som nevnt er det ikke en mangel på kontroverser rundt McGregor og Mayweather. Under et PR-arrangement som fant sted på Wembley i midten av juli, anklaget bokseren McGregor for å være rasist.

- Han (McGregor) fornærmet fargede kvinner. Han kalte fargede for apekatter, sa Mayweather ifølge The Guardian, og fortsatte:

- Rasisme eksisterer fortsatt. Det handler om å behandle folk slik du selv ønsker å bli behandlet. For å få respekt, må man vise respekt, sa Mayweather ifølge The Guardian, før han så kalte McGregor en «faggot» på scenen.