Conor McGregor mot Floyd Mayweather

Conor McGregor forsøkte å latterliggjøre Mayweather på pressekonferansen, men hadde ikke ventet seg reaksjonen fra boksemesteren

- Dere burde latt meg være der jeg kom fra.

SNART DUELL: McGregor forsøkte seg på en verbal fight mot Mayweather, men ble møtt med noe helt annet enn han hadde forventet. Video: SHOWTIME Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natt til søndag skal Floyd Mayweather og Conor McGregor slåss i det som til nå kan være tidenes mest inntektsbringende kampsportoppgjør.

I går kveld holdt de to kamphanene pressekonferanse på MGM Grand i Las Vegas, og der begynte McGregor skitsnakkingen på sedvanlig vis.

Etter å ha kalt en offensiv reporter i salen for «bitch» et par ganger, og skrytt av hvor bra oppkjøringa til kampen har vært, gikk McGregor til verks mot Mayweather.

- Jeg skal utbokse denne mannen på hans egen hjemmebane. Så god er jeg, jeg er på et helt annet nivå enn han, sa McGregor før han smålo litt av at Mayweather har bedt om, og fått lov til, å bokse med lettere hansker enn vanlig.

Lettere hansker

Lettere hansker favoriserer McGregor, som normalt slåss med hansker som er langt lettere enn tradisjonelle boksehansker.

McGregor påsto på pressekonferansen at hanskeavgjørelsen er en tabbe av Mayweather.

- Jeg kommer til å ødelegge denne gutten, det kan du være sikker på. Og til syvende og sist, vet du hva? Jeg kommer til å være litt lei meg, for dere burde ha holdt kjeft. Dere burde latt meg være der jeg kommer fra. Fra den mer nådeløse sporten, der vi slenger hodene i kanvasen og borer dem gjennom gulvet. Dere burde latt meg være der jeg var. Denne mannen er ikke på mitt nivå, han er ikke en gang en firedel av den mannen jeg er, proklamerte McGregor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer