FÅR SKRYT: Ole Gunnar Solskjærs bragd med Manchester United har også imponert MMA-stjernen Conor McGregor. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT: Ole Gunnar Solskjærs bragd med Manchester United har også imponert MMA-stjernen Conor McGregor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Conor McGregor roser Ole Gunnar Solskjær

Conor McGregors vanvittige Solskjær-hyllest

Den irske MMA-stjernen Conor McGregor er mektig imponert over det Ole Gunnar Solskjær gjør med favorittlaget.

Raden av mennesker som er fulle av begeistring og beundring for det Ole Gunnar Solskjær har fått til som midlertidig manager for Manchester United bare øker og øker.

Etter seieren i FA-cupen over Arsenal i går kveld, ble nordmannen hyllet av BBC-eksperter for jobben han har gjort til nå og det ble konkludert med at hans audition som manager ikke kunne gått bedre.

Det er ikke bare fotballekspertene som lar seg imponere av hva Solskjær har gjort. Også en av verdens mest kjente Manchester United-fans melder seg nå på hyllesten.

MMA-superstjernen Conor McGregor er nemlig ihuga Manchester United-fan og etter 3-1-seieren over Arsenal var McGregor ute på Twitter med en unik hilsen til den norske treneren.

- Ole Gunnar Solskjær er en spesiell mann. Manchester Uniteds superinnbytter, både som spiller og manager. Utrolig! Du kan føle lidenskapen han har for klubben og historien. Han strålte med stolhet når han snakket om angrepsfotballen til laget gjennom en årrekke. Fortid og nåtid! Wow, skriver McGregor på Twitter.

Iren delte samtidig et bilde av seg selv som ung i den ikoniske grå bortedrakten Manchester United kun brukte i en omgang borte mot Southampton i 1996/97-sesongen.

McGregors hyllest av Solskjær ble først meldt av TV 2, som også melder at iren delte et par sitater fra nordmannen etter storoppgjøret i Nord-London i går, med kommentaren «- Skikkelig. Jeg er ikke overrasket».

- Det var en klassisk Manchester United-kontring. Det er mange eksempler på akkurat det mot Arsenal. Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Ji-Sung Park… Vi viste dem video av dette, sa Solskjær, ifølge The Independent.

- Hvis du ser på historien og kampene mot Arsenal, så scoret til og med jeg i 1997 etter et hjørnespark for Arsenal. Alle husker det klassiske Champions League-målet med Park, Rooney og Ronaldo, fortsetter Ole Gunnar Solskjær, som er lånt ut fra Molde for resten Premier League-sesongen.

Med seieren er Manchester-laget videre til femte runde i FA-cupen, samtidig som PSG venter i åttendelsfinale i Champions League. I ligaen skiller det bare tre poeng fram til Chelsea på fjerdeplass.