Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Contador-behandling i CAS utsatt på nytt

Dopingsaken kommer trolig opp i november.

UTSATT - IGJEN: Behandlingen av dopingsaken mot Alberto Contador i Idrettens Voldgiftsdomstol er utsatt ytterligere. Nå ventes en avklaring først i november.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini
UTSATT - IGJEN: Behandlingen av dopingsaken mot Alberto Contador i Idrettens Voldgiftsdomstol er utsatt ytterligere. Nå ventes en avklaring først i november.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I utgangspunktet skulle dopingsaken mot den spanske syklisten Alberto Contador blitt behandlet i Idrettens Voldgiftsdomstol (CAS) i begynnelsen av juni. Så ble den utsatt til etter Tour de France.

Nå har det blitt ytterligere forsinkelser, og denne gang kan avgjørelsen først ventes i november.

Det skriver CAS på egne hjemmesider tirsdag.

Det er Det internasjonale antidopingbyrået (WADA) som har bedt om en utsettelse slik at høringen igjen er utsatt. Anmodningen ble akseptert av begge parter.

Contador avla en positiv dopingprøve på det forbudte stoffet clenbuterol under den siste hviledagen av fjorårets Tour de France. Saxo Bank-kapteinen ble frifunnet av sitt eget særforbund i februar, men WADA og Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) anket avgjørelsen til CAS i mars.