PÅ PALLEN SAMMEN: Alberto Contador (t.v) og Lance Armstrong sto sammen på pallen i fjor, men forholdet dem i mellom var relativt kjølig. Foto: SCANPIX
PÅ PALLEN SAMMEN: Alberto Contador (t.v) og Lance Armstrong sto sammen på pallen i fjor, men forholdet dem i mellom var relativt kjølig. Foto: SCANPIXVis mer

- Contador er en av de mest begavede syklistene noensinne

Armstrong er lei av dramaet.

||| • Følg den 6. etappen av Tour de France i vårt livestudio!

(Dagbladet): Forholdet mellom Alberto Contador og Lance Armstrong var kjølig da de to syklet sammen for Astana i fjor.

- Mitt forhold til Lance er ikke-eksisterende. Selv om han er en stor mester, har jeg aldri beundret ham - og det vil jeg heller aldri gjøre, sa Contador i fjor.

Lance slo tilbake via sin Twitter-profil:

«Hey pistolero, det er ikke noe 'jeg' i et 'lag'. Hva sa jeg i mars? Mye å lære.» skrev Armstrong.

- Respekter hverandre I år er de på forskjellige lag, og Armstrong har tatt en mer avvæpnende tone mot Contador.

- Vi respekterer hverandre til tross for det som har skjedd de siste månedene. Vi er lei av dramaet og ser fremover på hvem av oss som er best i år, sier Armstrong i et intervju med Toronto Sun.

Armstrong mener Contador er en av de mest talentfulle sykkelrytterne verden har sett.

- Contador er sannsynligvis en av de mest talentfulle fyrene som har satt bena på en sykkel. Det har jeg ingen problemer med å si. Vi så det i fjor hvor han leverte noen utrolig imponerende prestasjoner i alle deler av gamet: klatring, tempo, restitusjon og mental styrke.

Ga Armstrong klokke Før den 5. etappen ga Contador en klokke med inngraveringen «Tour de France 2009» til Armstrong. En tradisjon Greg LeMond startet i 1990 da han ga alle sine lagkamerater en klokke som takk for hjelpen med å ha vunnet Tour de France.

- Veldig generøst av ham. Han annerkjenner tydligvis støtten han fikk fra et fantastisk lag. Det var fint gjort av ham, sier Armstrong som er 50 sekunder bak Contador i sammendraget i årets utgave av Tour de France.

HVA SIER LANCE HER?: Lance Armstrong sykler side om side med Contador. Foto: SCANPIX
HVA SIER LANCE HER?: Lance Armstrong sykler side om side med Contador. Foto: SCANPIX Vis mer