Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Contador i kontakt med Quick Step

- Vi har en god mulighet om Astana ikke får lisens.

|||Alberto Contador, en av fem ryttere som har seirer i alle de tre store etapperittene på sykkel, er i kontakt med det belgiske Quick Step-laget.

Belgierne legger ikke skjul på at de er villige til å strekke seg langt for å få underskriften til Contador, som gikk til topps i Tour de France tidligere i sommer.

Spanjolen har kontrakt med det kasakhstanske Astana-laget til 2010, men laget har slitt økonomisk i år og har fortsatt ikke fått lisens for å kjøre på det høyeste nivået i proffsyklingen neste år.

- Foreløpig må vi bare vente og se, for dersom ikke Astana får linsens til å kjøre i protouren neste sesong, har vi en god mulighet til å sikre oss Contador. Vi har allerede vært i kontakt med ham, sier Patrick Lefevre, sportsdirektør i Quick Step.

Contador sa selv i forrige uke at ved siden av Quick Step er også Garmin-Slipstream og Caisse dEpargne aktuelle lag for ham neste sesong.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling