Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Contador tror ikke på ny Tour-seier

- Vet jeg har et svakere lag.

INGEN REPRISE? Uten ryggraden i Astana-laget som sikret ham seier i Tour de France 2009, tror ikke Alberto Contador på en gjentagelse av suksessen neste sesong.Foto: SCANPIX/AFP/PATRICK HERTZOG
INGEN REPRISE? Uten ryggraden i Astana-laget som sikret ham seier i Tour de France 2009, tror ikke Alberto Contador på en gjentagelse av suksessen neste sesong.Foto: SCANPIX/AFP/PATRICK HERTZOG Vis mer

|||

Tour de France-vinner Alberto Contador ser for seg en vanskelig sesong i 2010 som medlem av at sterkt svekket Astana-lag.

- Jeg tror sjansene mine til å vinne Touren for tredje gang er ganske begrensede, sier fjorårsvinneren av Tour de France.

- Jeg er realist og vet derfor at jeg har et svakere lag neste sesong enn det jeg har hatt de siste årene. Det betyr at vi må ha motivasjonen på topp gjennom hele vinteren. Vi må trene hardere enn noen gang, og vi må vite hva som skal til for å oppnå målene våre, sier Contador.

Spanjolen sier at programmet hans for 2010 kommer til å bli det samme som de siste årene. Han kommer ikke til å satse på Giro dItalia, for det italienske løpet kommer for tett på Tour de France, som er hovedmålet denne sesongen.

- Dersom det går greit i Touren kan det hende jeg kommer til å vurdere å kjøre Vuelta Espana, men ingenting er avgjort, sier Contador, som heller ikke ser bort fra at han kan fortsette i Astana etter 2010, dersom forholdene blir lagt til rette for ham.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media