Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Contador vant fjelltempoen

Strammer grepet om Giro d'Italia.

KAN SNART JUBLE: Nesten bare uhell kan frata Alberto Contador den rosa ledertrøya i Giro d'Italia.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRARO
KAN SNART JUBLE: Nesten bare uhell kan frata Alberto Contador den rosa ledertrøya i Giro d'Italia.Foto: SCANPIX/EPA/CARLO FERRARO Vis mer

Alberto Contador vant tirsdagens fjelltempoetappe i Giro d'Italia og økte ledelsen i sammendraget.

Det virker stadig klarere at den rosa ledertrøya vil bli i den omstridte spanske sykkelstjernens besittelse helt til mål i Milano søndag.

Saxo Bank-rytteren var sterkest på den 12,7 kilometer lange tempoetappen fra Belluno til Nevegal og seiret foran italienerne Vincenzo Nibali og Michele Scarponi, som også er hans fremste rivaler i sammendraget.

Han hadde allerede 4.20 minutters forsprang til toeren Scarponi. Tirsdag tok han 34 nye sekunder på Nibali og 38 på Scarponi, og ledelsen er nå så stor at det trolig må et uhell til om noen skal kunne frata Contador sammenlagtseieren.

Contador tok sin annen etappeseier i årets ritt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media