TILBAKE MED SEIER: Alberto Contador var ikke den mest populære vinneren Giro d'Italia har sett, men spanjolen viste at dopingsaken ikke har påvirket ham all verden i negativ retning. Foto:  (AP Photo/Giovanni Auletta)
TILBAKE MED SEIER: Alberto Contador var ikke den mest populære vinneren Giro d'Italia har sett, men spanjolen viste at dopingsaken ikke har påvirket ham all verden i negativ retning. Foto: (AP Photo/Giovanni Auletta)Vis mer

Contador vet ikke om han sykler Tour de France

Vant Giro d'Italia i helga.

Fjorårsvinner Alberto Contador er ikke sikker på at han skal sykle Tour de France om en måned.

Etter seieren i Giro d'Italia søndag, kunne ikke spanjolen si noe sikkert om han står på startstreken i Vendée 2. juli.

- Inntil videre tenker jeg kun på å nyte Giro-seieren. Jeg tenker ikke på Touren, sa Contador på spørsmål om han skal delta i verdens største sykkelritt.

- Jeg skal prate med teamet og manageren, og så må jeg se an hvordan kroppen restituerer. Deretter tar jeg en beslutning.

Fortsatt er Contadors framtid uavklart. En dopingsak henger over stjernerytteren etter at han avla positive dopingprøver under fjorårets Tour de France.

Etter å ha blitt frikjent i Spania, ble saken anket til Idrettens voldgiftsrett (CAS) av Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) og Verdens antidopingbyrå (WADA).

Intet tyder på at ankesaken kommer opp før Tour de France.

Blir spanjolen dømt for brudd på dopingreglene, vil han miste seirene i Tour de France i fjor og Giro d'Italia i år.

(NTB)