Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Antonio Conte om trenerjobben i Chelsea

Conte ber klubben stoppe spekulasjonene

Chelsea-trener Antonio Conte ønsker at Chelsea offentlig går ut og stopper spekulasjonene om at han er på vei ut av klubben.

RYKTEFLOM: Antonio Conte vil at Chelsea skal stoppe ryktene om at han er på vei vekk. Foto: Reuters / John Sibley Livepic
RYKTEFLOM: Antonio Conte vil at Chelsea skal stoppe ryktene om at han er på vei vekk. Foto: Reuters / John Sibley Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Conte vant Premier League med Chelsea i 2016/17-sesongen i sitt første år som manager i England. Men etter seriegullet har det ikke gått på skinner for den karismatiske italieneren.

Etter å ha blitt hektet av i kampen om ligagullet, utslått av ligacupen, og kun vunnet to av de fem siste seriekampene har presset på Conte gradvis blitt større. Sist seriekamp ble Chelsea smadret (0-3) av Bournemouth hjemme. Eneste mulighet til å vinne noe denne sesongen er mesterligaen og FA-cupen, samtidig som klubben kjemper om å havne blant de fire øverste lagene.

Selv har Conte gitt uttrykk for at han ønsker å fullføre resten av sin kontrakt, men spekulasjonene om at han er på vei ut av Stamford Bridge har blitt større. Nå sier han at han gjerne kunne tenkt seg litt støtte fra klubben for å slå tilbake mot spekulasjonene om at han ikke har tillit.

– Kanskje jeg burde be klubben gå ut med en pressemelding om at jeg har tillit, sa Conte på pressekonferansen før mandagens kamp borte mot Watford.

Selv har han gitt uttrykk for at han ønsker å fullføre resten av sin kontrakt med de blå, og snakker også om muligheten til å forlenge.

– Jeg gir alt for klubben. Det samme gjør mine medarbeidere og spillere. Og hvis klubben forstår dette og ønsker å forlenge kan vi snakke. Hvorfor ikke? sa Conte.

Chelsea ligger på fjerdeplass i serien med sine 50 poeng, ett poeng bak Liverpool på plassen foran og ett poeng foran Tottenham på plassen bak. Opp til Manchester United på andreplass og serieleder Manchester City skiller seks og 19 poeng.

Mandag kan Olivier Giroud få sin debut for Chelsea etter overgangen fra Arsenal.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!