Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Conte-comeback med Juventus-seier

Tilbake etter ti måneders utestengelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Antonio Conte var søndag tilbake på sidelinjen som Juventus-trener, og laget markerte begivenheten med 1-0-seier borte mot Palermo.

Stephan Lichtsteiner scoret det eneste målet tidlig i en annen omgang hvor begge lag slet med en bane som ble svært dårlig som følge av et haglvær i pausen.

Juventus tok sin 12. seier på 16 seriekamper i høst og fortsetter på tabelltopp.

Utestengt
Conte ble i august utestengt i 10 måneder som straff for at han unnlot å melde fra om et kampfiksingsforsøk da han trente Siena i serie B. Straffen ble senere redusert til fire måneder, og nå er den sonet.

Palermo yppet seg, og Fabrizio Miccoli fikk en scoring annullert for offside i første omgang. Lichtsteiner avgjorde kampen etter et smart hælspark fra Mirko Vucinic i det 50. minutt.

- Det var en vanskelig kamp mot et formsterkt lag som ikke fortjener å være fjerde sist, sa Lichtsteiner.

- Det er ikke lett å spille tre dager etter en mesterligakamp, men vi er glade for Conte og ville ønske ham velkommen tilbake med tre poeng.

Hjemmelaget måtte avslutte med ti mann etter at Michel Morganella ble utvist kvarteret før slutt.

Serietoer Napoli møter tredjeplasserte Inter i kveldskampen, som handler om hvem som skal henge på serielederen.

Tre strake Milan fortsetter klatringen og tok sin tredje strake serieseier med 4-2 borte mot Torino. Robinho, Antonio Nocerino, Giampaolo Pazzini og Stephan El Shaarawy scoret målene.

TILBAKE PÅ BENKEN: Conte ble i august utestengt i 10 måneder som straff for at han unnlot å melde fra om et kampfiksingsforsøk da han trente Siena i serie B. Foto: SCANPIX/AFP/ Marcello PATERNOSTRO
TILBAKE PÅ BENKEN: Conte ble i august utestengt i 10 måneder som straff for at han unnlot å melde fra om et kampfiksingsforsøk da han trente Siena i serie B. Foto: SCANPIX/AFP/ Marcello PATERNOSTRO Vis mer

Det startet dårlig for Milan. Nigel de Jong måtte ut midtveis i første omgang med avrevet hælsene, og han er ferdig for sesongen. Så tok Torino ledelsen etter en stygg tabbe av Nocerino. Milan svarte med fire strake mål og er nå oppe på 7.-plass.

Pescara slo Genoa 2-0 i et viktig bunnoppgjør. Vladimir Weiss gjorde forarbeidet til begge målene, som ble scoret av Elvis Abbruscato og Ante Vukusic. Pescara gikk forbi Genoa og er nå tredje sist.

ChievoVerona scoret målene i det siste kvarteret da Cagliari ble slått 2-0 på bortebane. Alberto Paloschi og Cyril Thereau ordnet en noe heldig seier.

Tabelljumbo Siena gikk på en ny smell med 1-3 hjemme mot Catania.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!