Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Conte forsøkte å overtale dommeren i pausa

Rasende etter Juventus-exit.

BITTER: Juventus og manager Antonio Conte røk ut av Champions League etter tap mot Galatasaray i ettermiddag. Foto:  REUTERS/Murad Sezer
BITTER: Juventus og manager Antonio Conte røk ut av Champions League etter tap mot Galatasaray i ettermiddag. Foto: REUTERS/Murad Sezer Vis mer

Følg CL i Dagbladets fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Juventus røk overraskende ut av Champions League med 0-1-tap mot Galatasaray i ettermiddag.

Nå raser Juventus-trener Antonio Conte.

- Vi forsøkte å flytte kampen og møtte Uefas representanter. Ingen ville høre på oss, sier Conte ifølge Football-Italia.

- Farlig Kampen fra i går ble avbrutt etter 32 minutter - og resten av oppgjøret ble flyttet til i dag. Wesley Sneijder scoret kampens eneste mål rett før slutt og sørget for hjemmejubel i Istanbul.

- Roberto Mancini (Galatasaray-manager) sa at det var farlig å spille. Jeg var enig, sier Conte.

I stedet for åttedelsfinale i Champions League, må Juventus ut i Europa League videre denne sesongen. Dommer Pedro Proença avbrøt spillet i går kveld fordi forholdene var for dårlige i snøværet.

Conte mener baneforholdene var like dårlige i dag.

- I pausa sa jeg til dommeren at det ikke var bedre å spille i disse forholdene. Didier Drogba sa at det var likt for begge lagene, men det er feil, fordi vi prøvde å spille fotball, sier Conte.

Flere i trøbbel? Real Madrid og Galatasray tok seg videre fra gruppa.

Og det spøker for flere italienske storklubber i kveld. Både AC Milan og Napoli står i fare for å ryke ut.

Milan trenger poeng i hjemmekampen mot Ajax, mens i Napolis gruppe kan både italienerne, Dortmund og Arsenal gå videre. Napoli trenger seier mot Arsenal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media