ENDELIG SEIER: Chelsea-manager Antonio Conte var fornøyd med at laget klarte å snu kampen mot Watford. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG SEIER: Chelsea-manager Antonio Conte var fornøyd med at laget klarte å snu kampen mot Watford. Foto: NTB ScanpixVis mer

Premier League

Conte frykter aldri å få sparken

Antonio Conte innrømmer at han må tåle mye press som fotballmanager. Han er derimot aldri redd for å miste jobben i Chelsea.

Conte har fått en langt tøffere reise i Premier League etter en gnistrende debutsesong. Lørdag var Chelsea i alvorlig trøbbel hjemme mot Watford, men til slutt snudde blåtrøyene til 4-2-seier.

Med trepoengeren har Chelsea så vidt heng på topplagene, men serieleder Manchester City er allerede ni poeng foran Contes menn.

- Jeg må være ærlig og si at jeg føler på mye press, men jeg frykter ikke å få sparken. Det gjør jeg aldri. Jeg stoler på jobben jeg gjør. Presset jeg føler på er å gjøre supporterne fornøyde. Fansen vår viser oss mye tålmodighet i hver eneste kamp, sa Conte etter lørdagens seier.

– Det andre presset (om å unngå sparken) føler jeg ikke på i det hele tatt. Jeg er glad og fornøyd når jeg kommer hjem etter jobb. Jeg vet at jeg gir 150 prosent for klubben, og spillerne gjør det samme.

Chelsea har vunnet fem kamper, spilt én uavgjort og tapt tre ganger i Premier League hittil i høst. Forrige sesong ledet Conte klubben til et klart seriemesterskap.

(NTB)