Conte gir seg i Juventus

Etter tre strake ligatitler.

- FORLATER JUVE: Antonio Conte forlater Juventus, melder italienske medier. Foto: Massimo Pinca, AP / NTB Scanpix
- FORLATER JUVE: Antonio Conte forlater Juventus, melder italienske medier. Foto: Massimo Pinca, AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Juventus-trener Antonio Conte forlater klubben. Det melder den italienske storklubben på nettsiden sin i kveld.

Conte og klubben sier de er blitt gjensidig enige om å avslutte kontrakten, som egentlig gikk fram til 2015.

Conte har vært trener i Torino-klubben siden 2011, og ført dem til tre strake ligatitler.

Den engelskspråklige nettsiden Football Italia skriver at klubben og treneren ikke ble enige om en forlengelse av kontrakten hans.

Uenigheten skal dreie seg om innkjøpsstrategi og forventede mål foran den kommende sesongen.

I mai meldte Juventus at Conte skulle lede laget den kommende sesongen, etter at det hadde rådet usikkerhet rundt framtida hans i klubben.

Conte har vært regnet som en favoritt til å overta det italienske landslaget etter Cesare Prandelli, som trakk seg etter VM-fiaskoen. Italia er Norges første motstander i EM-kvalifiseringen til høsten. De kommer til Ullevaal 9. september.

- Antonio Conte gir seg som trener i Juventus. Jobben som landslagstrener er ledig. Det hender vel at 1+1 blir 2 i fotball også, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer