Conte oppgitt over egne spillerne

- Alle kan lide av utmattelse.

Antonio Conte sier det tette kampprogrammet gikk ut over Juventus-spillernes prestasjoner mot Roma lørdag.

Serie A-lederne tapte 0-1 i den italienske hovedstaden. Tre kamper på sju dager sliter på de regjerende seriemesterne, som også er med i mesterligaen.

- Jeg snakket med spillerne og sa at jeg ville ha beskjed om noen følte seg slitne fysisk eller mentalt. Alle sa de var i godt slag, så jeg tok ut spillerne jeg følte var best egnet til å gjøre jobben (mot Roma), sier Juventus-trener Conte.

Ifølge Gazzetta dello Sport skal Conte mandag ha møte med spillerne. Der må flere forklare seg om hvorfor de hevdet å være klare for kamp selv om de ikke hadde ork lørdag.

OPPGITT: Juventus-sjef Antonio Conte. Foto:  EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
OPPGITT: Juventus-sjef Antonio Conte. Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI Vis mer

- Alle kan lide av utmattelse, men vi må spille som et lag. Jeg kommer ikke til å snakke om enkeltspillere. Jeg var ikke fornøyd med laget, sier Conte.

Juventus leder Serie A med fire poeng ned til toer Napoli. En som virkelig slet mot Roma var Kwadwo Asamoah som var tilbake fra spill i afrikamesterskapet. Han ble byttet ut etter 56 minutter lørdag.

- Asamoah var opptatt med landslagsspill i seks uker og likevel mente noen at jeg skulle brukt ham mot Celtic tirsdag. Han så ut som en fisk på land. Fordi han ikke har trent med oss på halvannen måned så fungerte han ikke i vårt spillesystem, sier Conte.

(NTB)