Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

FA-cupen

Conte slapp med skrekken

Chelsea trengte straffekonk mot Norwich.

KLAGET TIL DOMMEREN: Chelsea-trener Antonio Conte var ikke fornøyd med alle dommeravgjørelsene. Chelsea fikk to røde kort. Foto: NTB Scanpix
KLAGET TIL DOMMEREN: Chelsea-trener Antonio Conte var ikke fornøyd med alle dommeravgjørelsene. Chelsea fikk to røde kort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Chelsea - Norwich 1-1 (5-3 på straffespark)

(Dagbladet): Etter 0-0 i første kamp, måtte Chelsea og Norwich ut i omkamp i FA-cupen onsdag kveld. Det endte også med uavgjort etter 90 minutter, 1-1.

Dermed måtte lagene ut i ekstraomganger og straffekonk. Det utnyttet Chelsea best. Laget tok seg dermed videre fra tredje runde.

Chelsea tok ledelsen etter 55 minutter på Stamford Bridge. Michy Batshuayi styrte ballen inn foran mål.

Lenge så det ut til å gå veien for hjemmelaget. Men over tre minutter på overtid utliknet Jamal Lewis på heading, etter svakt forsvarsspill fra Chelsea.

Både Alvaro Morata og Pedro Rodriguez fikk to gule og dermed rødt kort for hjemmelaget. Det siste fikk Chelsea-trener Antonio Conte til å rase mot dommeren.

I straffekonken var det ingen tvil: Chelsea banket inn alle sine, mens Norwich bommet to ganger. Chelsea møter Newcastle i neste runde.

De to andre kampene i FA-cupen onsdag endte slik:

  • Swansea – Wolverhampton 2-1
  • Wigan – Bournemouth 3-0

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!