VET LITE: Coop-direktør Svein Fanebust er ikke gjort kjent med hvorvidt Petter Northug befant seg i bilen sin som krasjet i Trondheim i morges. Foto: Creative Commons
VET LITE: Coop-direktør Svein Fanebust er ikke gjort kjent med hvorvidt Petter Northug befant seg i bilen sin som krasjet i Trondheim i morges. Foto: Creative CommonsVis mer

Coop-direktøren: - Jeg vet like lite nå som jeg visste klokka 9.06 i morges

Hovedsponsoren vet at bilen til Petter Northug har vært i en ulykke. Men det er også alt.

(Dagbladet): Rundt klokka ni i dag morges fikk administrerende direktør Svein Fanebust i Coop en telefon fra Petter Northugs manager, Are Sørum Langås.

Northugs hovedsponsor ble da fortalt at Northugs Audi A7 var i en bilulykke i Trondheim i natt.

Politiet opplyser at to menn i 20-åra var i bilen, og det er mistanke om promillekjøring.

Vet ikke - Jeg vet ikke om Petter Northug var i bilen. Da jeg snakket med Langås for halvannen time siden visste ikke han noe mer, så jeg vet like lite nå som jeg visste klokka 9.06 i dag morges. Langås fortalte meg at han ikke hadde snakket med Petter Northug, sier Fanebust til Dagbladet.

Coop-direktøren ønsker ikke å si noe om hvilke konsekvenser nattas hendelse kan få for samarbeidet med Petter Northug.

Vil ha alle fakta - Jeg har ikke lyst til å bidra til spekulasjoner eller legge opp til hypoteser om konsekvenser før vi har fått alle fakta på bordet i saken. Når alle fakta foreligger, vil vi gjøre en grundig vurdering. Deretter vil vi tilkjennegi vårt standpunkt, sier Fanebust.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Are Sørum Langås.