Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Coop tause om Northug-saken

- En sak mellom skiforbundet og Petter.

LANDSLAGS-NEI: Petter Northug har valgt å takke nei til Norges Skiforbund landslagsavtale. Nordmannens kontrakt med Coop er årsaken til konflikten, men bedriften nekter å kommentere saken.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
LANDSLAGS-NEI: Petter Northug har valgt å takke nei til Norges Skiforbund landslagsavtale. Nordmannens kontrakt med Coop er årsaken til konflikten, men bedriften nekter å kommentere saken. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Northug har valgt å takke nei til Norges Skiforbund landslagsavtale. Nordmannens kontrakt med Coop er årsaken til konflikten, men bedriften nekter å kommentere saken.

29-åringen får kun gå verdenscup i vinter om han signerer avtalen med skiforbundet. Vilkårene i avtalen han mandag takket nei til han, skal ha vært de samme som forrige sesong da skiløperen tok fire gull under VM i Falun.

Stridens kjerne dreier seg om Northugs sponsoravtale med Coop. For skiforbundet er det ikke forenelig med landslaget. Bedriften selv vil ikke si noe om saken.

- Dette er en sak mellom skiforbundet og Petter. Are Sørum Langås (manager i Team Northug) vil kommentere saken når de er klar, skriver kommunikasjonsdirektør i matvarekjeden, Bjørn Takle Friis til NTB i en SMS.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!