Copa America: Talentenes sjanse til proffdrømmen

Utstillingsvinduet for yngre spillere.

Marlos Moreno (19), Colombia. Foto: AP Photo / Luis Benavides
Christian Pulisic (17), USA. Foto: Gary Rohman / MLS / USA TODAY Sports
Matias Kranevitter (23) Argentina. Foto:EPA / FERNANDO ALVARADO
Alisson (23) Brasil. Foto: AFP PHOTO / RINGO CHIU
Hirving Lozano (20) Mexico. Foto: THE CANADIAN PRESS / Darryl Dyck
Adalberto Penaranda (18) Venezuela Foto: AFP PHOTO / LUKA GONZALES
Luiz Humberto Da Silva t.h. (19) Peru. Foto: EPA / JIM LO SCALZO
Alvas Powell (21) Jamaica. Foto: Sean M. Haffey / Getty Images / AFP
Oscar Romero (21) Paraguay.Foto: Reinhold Matay / USA TODAY Sports
Duckens Nazon (22) Haiti. Foto: Tom Pennington / Getty Images / AFP

(FourFourTwo)Hirving Lozano (20) fra Mexico blir kalt den nye Ronaldo. Den lynhurtige kantspilleren vil garantert vise seg fram under årets Copa America.

Han er ikke alene om å bruke mesterskapet til å eksponere seg for verden.

Her er ti stortalenter som vil sette farge på årets Copa America:

Marlos Moreno, Colombia, spiss: 19-åringen Moreno debuterte for Colombia i mars, men med fart og bestemthet i spillet minner han om en ung Faustino Asprilla. For tiden spiller han i hjemlandet, men er blitt linket til Barcelona.

Christian Pulisic, USA, midtbane: den 17-årige unggutten har tatt amerikansk fotball med storm, og har til tross for sin unge alder startet kamper for Borussia Dortmund. Pulisic er kreativ, han har en silkemyk første touch og kan spille både sentralt og som ving.  

• Matias Kranevitter, Argentina, midtbane: Atletico Madrids trener, Diego Simone, har stor tro på den 23-årige defensive midtbanespilleren, og hentet han til klubben fra River Plate i Argentina. Kranevitter spås å bli Javier Mascheranos etterfølger ettersom de har lik spillestil.  

• Alisson, Brasil, målvakt: Med 100 kamper for Internacional er Alisson bestemt på å bli Brasils nye nummer 1. Det er stor kamp for å ta over etter Julio Cesar, og 23 åringen er favoritt til å ta plassen.  

• Hirving Lozano, Mexico, kant: Med en enorm fart og Cristiano Ronaldo-takter er 20-åringen Lozano ansett som den beste spilleren fra sin generasjon i Mexico. Han har allerede blitt linket til Porto og PSV Eindhoven, i tillegg til at Manchester United følger med på unggutten.  

• Adalberto Penaranda, Venezuela, spiss: Penaranda har spesialisert seg på temposkifte. Et talent som kan være nøkkelen for Venezuela når de skal bygge om laget. 18-åringen har fått prøvd seg i flere av de europeiske ligaene. Watford hentet han fra Udinese, før de sendte han på lån til La Liga og Granada.  

Luiz Da Silva, Peru, spiss: PSV Eindhoven hentet Da Silva etter en fantastisk start på karrieren i klubben Sporting Cristal. 19-åringen er kjent for å sette de sjansene han får og blir omtalt som «den peruvianske Neymar».  

• Alvas Powell, Jamaica, forsvar: Han er en av de få landslagsspillerne som faktisk er født på Jamaica, og 21-åringen har utmerket seg for klubblaget Portland Timbers. Powell er en offensiv kriger på høyre siden og hadde passet godt inn i engelsk fotball.  

Oscar Romero, Paraguay, kant: Romero storspiller i argentinske Racing Club de Avellaneda. 23-åringen har en sylskarp pasnings-fot og et godt skudd. Argentinerne skulle gjerne sett at han var deres, men Romero representerer Paraguay med stolthet.  

• Duckens Nazon, Haiti, spiss: Franskfødte Nazon ble helt på Haiti da han i fjor scoret to avgjørende mål og sendte laget til kvartfinalen i «the Golden Cup». 22-åringen opererer gjerne alene og har en defensiv stil.