Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Coralls boy bør slå gjengen i V65-finalen

Coralls Boy møter enklere selskap i kveld og skal ha en prima vinnersjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vallaken har sittet stengt ved flere anledninger. I de siste løpene har han tapt for meget gode hester. I kveld har den formsterke traveren en topp vinnersjanse.

Tore Bjørn Diskerud viste bra kuskeegenskaper for en uke siden, da han vant med Victory Håleryd. I kveld får han tilliten bak favoritten Coralls Boy i Stallmannsløpet i V65-finalen i kveld.

- Jeg vet at Coralls Boy er god for mye. Han har tapt for skikkelige topphester. Det finnes ikke grovkalibere som Millbank og Partner Ås i feltet i kveld.

Vi prøver å være med litt fra start, selv om det kan se vanskelig ut fra ytterste spor. Jeg synes uansett det ser ut som en bra vinnersjanse, sier kusk Tore Bjørn Diskerud.

Fem-åringen trenes av Kenneth Rasmussen som har hatt vallaken siden mai i år. På den tiden har det blitt drøyt 120.000 kroner innkjørt og tre seirer. Den fjerde kan komme i kveld.

-Alt bra

- Alt er som det skal være med Coralls Boy. Tidligere har han vært litt dum bak bilen. Han har blitt roligere og mer sikker på seg selv. Nå kan han kjøres mer offensivt fra start. Kusken får beskjed om å prøve å være med litt fra start for å få en fin posisjon.

- Jeg synes hesten skal regnes med en fin vinnersjanse på sin flotte form. Med rutinerte og dyktige Tore Bjørn Diskerud i sulkyen er hesten i de beste hender. Jeg er optimist! opplyser trener Kenneth Rasmussen.

Solid vinnersjanse. Coralls Boy har en solid vinnersjanse i kveld. Hesten er i toppform. Foto: HESTEGUIDEN.COM
Solid vinnersjanse. Coralls Boy har en solid vinnersjanse i kveld. Hesten er i toppform. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
Hele Norges coronakart