Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Corinthians-fans stormet banen

Sloss med politi.

(Dagbladet.no): River Plate slo Corinthians 3-1 i Sao Paulo i natt. Kampen varte bare 84 minutter, skriver AP.

Da hadde hjemmefansen i Brasil fått nok.

Da innbytter Gonzalo Higuain nettet sitt andre mål holdt ikke gjerdene rundt banen lenger. Corinthians-fans strømmet inn for et oppgjør med dommeren.

Med tap 3-6 over to kamper var frustrasjonen for stor, og fansen på vei inn på gressteppet havnet i klammeri med poliet. Noen spillere rømte til garderobene, mens andre ble igjen for å snakke supporterne til fornuft.

Først stormet bare enkelte fans banen, men så klarte noen å rive ned gjerdet på en hel tribuneseksjon. Da turte ikke dommeren å fortsette spillet og blåste for kampslutt.

Slåsskampene mellom fans og tjenestemenn varte i flere minutter, og mist seks Corinthians-supportere pådro seg skader.

Men resultatet står, og argentinske River Plate er videre til neste runde i Copa Libertadores , der de møter paraguayanske Libertad.

Også i 2003 ble Corinthians slått ut av cupen av River Plate. Humøret var ikke på topp hos fansen før avspark, de brasilianske mesterne sto med tre strake tap før kampen.

Corinthians-fans stormet banen

PS! Jose Mourinho, Chelsea-manageren var på tribunen i natt. Corinthians avfeier at han er i Brasil for å sikre seg Argentina-spissen Carlos Tevez - som har fått en prislapp på 900 mill. kroner.

- Mourinho er på ferie og kan gjøre hva han vil. Besøket har ingenting med vår spiller å gjøre, sier Corinthians-investor Kia Joorabchian.

STOPP: Beto tar tak i en av fansen som stormet banen.
MOURINHO PÅ TRIBUNEN: Carlos Tevez hadde nok med å holde styr på supporterne da Chelsea-manageren var til stede i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling