LEVNER IKKE SÅ MYE TVIL: Manchester City-fansen er lei. Foto:EPA/LINDSEY PARNABY
LEVNER IKKE SÅ MYE TVIL: Manchester City-fansen er lei. Foto:EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

Corinthians snakker med Tévez likevel

Er i England for å snakke om en overgang.

Sportsdirektøren i brasilianske Corinthians bekrefter at klubben er i England for å snakke om en overgang for Carlos Tévez.

Det er ikke gått mer enn noen få dager siden samme mann hevdet at Tévez ikke var noe tema for dem lenger. Men nå har Corinthians' sportsdirektør Edu dukket opp i England for å snakke om en mulig overgang for den misfornøyde argentinske stjernespissen.

- Nå er vi her, og vi vil snakke sammen og se hvordan situasjonen er. Vi tar sikte på å hente ham til sommeren, sier Corinthians-sjefen til Sky Sports.

Han innrømmer at klubben forsøkte å kjøpe Tévez i sommer, men at de ikke lyktes. Det skyldtes i første rekke at det brasilianske overgangsvinduet stengte før det europeiske vinduet, mener Edu.

- Jeg kommer til å snakke med klubbpresidenten. Vi bød 40 milioner euro, men nå har vi brukt en del av pengene vi hadde. Slik er fotballen.

- Nå vil vi gjerne se hvordan det står til med Tévez og hvordan situasjonen er. Vi får se om vi kan få til en avtale. Han er veldig berømt i Brasil og alle er glade i ham, fortsetter Edu.

Den tidligere Arsenal-spilleren skjønner personlig ikke hvorfor Tévez ikke har funnet seg til rette i England. Selv bodde han fem år i landet og stortrivdes.

- Jeg forstår ikke hvorfor noen ønsker seg bort herfra. Jeg elsket livet i London, men kanskje han ikke er like vant med det som jeg var.

(NTB)