Ståle Solbakken og FCK:

- Cornelius skulle være ute i seks uker. Tirsdag var han ute og løp

Spissens skader forundrer.

SKADER: Uten Santander og Cornelius, var Solbakken tvunget til å bruke Andrija Pavlovic på topp mot Porto. Han tror ikke det utgjorde noen forskjell.<div>Foto: NTB Scanpix/Andrew Halseid-Budd/ProSport/REX/</div>
SKADER: Uten Santander og Cornelius, var Solbakken tvunget til å bruke Andrija Pavlovic på topp mot Porto. Han tror ikke det utgjorde noen forskjell.
Foto: NTB Scanpix/Andrew Halseid-Budd/ProSport/REX/
Vis mer

Federico Santander og Andreas Cornelius kan begge bli klare til FC Københavns siste kamp i gruppespillet i mesterligaen.

FCK-manager Ståle Solbakken knytter størst håp til at Santander rekker kampen mot Brugge. Sjansen for at Cornelius blir klar til det avgjørende oppgjøret i Belgia 7. desember regnes som mindre.

– Jeg vil tro at Santander er klar til den kampen, men han skal inn i en kamp eller to før vi reiser, for han har ikke en kropp som jeg bare kan kaste inn i en sånn kamp, sier Solbakken.

Søndag meldte klubben at Cornelius var ferdig for i år etter at han pådro seg en skade i låret i fredagens seriekamp mot AaB. Det har imidlertid endret seg på kort tid, og nå kan det være at dansken blir å se på banen igjen før nyttår likevel.

– Cornelius er et mysterium. Jeg fikk beskjed om at han ville være ute i seks uker, men tirsdag var han ute og løp, sier Solbakken.

– Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg tror ikke Cornelius blir klar til Brugge, men det er en fair sjanse for at Santander kan få en kamp før vi skal ned dit.

Tirsdag spilte FC København 0-0 mot Porto i Parken. Poenget betyr at portugiserne har grepet om annenplassen i gruppe G foran den siste runden. FC København er to poeng på etterskudd, og er avhengig av at gruppevinner Leicester slår Porto i avslutningen. Samtidig må poengløse Brugge slås borte.

Uten Santander og Cornelius, var Solbakken tvunget til å bruke Andrija Pavlovic på topp mot Porto. Han tror ikke det utgjorde noen forskjell.

– Jeg tror ikke vi hadde spilt bedre før pausen. Men muligheten for å bytte i løpet av kampen var ikke der. Vi hadde ikke så mange på benken, så det gjorde det vanskelig for oss.

Solbakken møter David Nielsen og hans Lyngby i serien på lørdag.

(NTB)