Corona-alarm: - Livredde for varige men

Flere Åsane-spillere har fått det tøft med å fullføre sesongen etter å ha vært coronasmittet. - Mange var helt mørbanket etter Strømmen-kampen. En ekkel og uoversiktlig situasjon, sier Åsane-trener Morten Røssland.

FORTVILER: Åsanes Kristoffer Valsvik i kamp tidligere i år. Laget reagerer nå på kampprogrammet etter coronasmitte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
FORTVILER: Åsanes Kristoffer Valsvik i kamp tidligere i år. Laget reagerer nå på kampprogrammet etter coronasmitte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PS: Åsane slo Raufoss 3-1 i 1.kvalifseringsrunde til Eliteserien onsdag kveld. Lørdag venter bortekamp mot Ranheim.

Jerv og Åsane er to av lagene i norsk toppfotball som har blitt hardest rammet av coronasmitte under pandemien. I Jerv sin tropp har det vært fire smittetilfeller, mens i Åsane har totalt vært hele elleve smittede spillere i klubben.

Åsane-trener Morten Røssland mener at flere spillere har fått det tøft med å håndtere det tette kamprogrammet etter coronasykdom og karantenetid.

- Flere av spillerne kjente på at kroppen ikke fungerer helt. Man har lite energi, hodepine og sliter med pusten under fysisk aktivitet. Mange var helt mørbanket etter kampen mot Strømmen. Flere er livredde for varige men. En ekkel og uoversiktlig situasjon, sier Åsane-trener Morten Røssland til Dagbladet.

Åsane fikk ti påviste smittetilfeller på spillere den 24. og 25. november. De fleste av dem kom ut av isolasjon tre dager før kampen mot Strømmen den 7. desember. Det kjentes på kroppen til spillerne ifølge Røssland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer