Tom Cruise fikk unntak fra smittevernreglene

Corona-loven er ikke lik for alle

Der fotballen rammes av prinsippet om likebehandling gjøres Mission Impossible til Mission Possible for Tom Cruise. Team Solberg burde skamme seg.

MISSION POSSIBLE: Tom Cruise, her i en scene fra Mission Impossible 6, fikk til det fotballen ikke har klart å få til gjennom dialog med Team Solberg. Den amerikanske skuespilleren fikk ja på sin søknad om dispensasjon fra gjeldende smittevernregler i Norge. norske myndigheter. Foto: Chiabella James/Paramount Pictures and Skydance via AP/NTBScanpix
MISSION POSSIBLE: Tom Cruise, her i en scene fra Mission Impossible 6, fikk til det fotballen ikke har klart å få til gjennom dialog med Team Solberg. Den amerikanske skuespilleren fikk ja på sin søknad om dispensasjon fra gjeldende smittevernregler i Norge. norske myndigheter. Foto: Chiabella James/Paramount Pictures and Skydance via AP/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SØKNADEN OM PUBLIKUM ut over det gjeldende regelverket på 200 personer er god, enigheten i norsk fotball er unison og forholdene som vil møte et publikum ut over de 200 personene myndighetene har satt som grense kunne ikke vært bedre.

Det vet fotballen, og det har fotballen bevist.

Det vet også myndighetene.

ENDA BEDRE MED tanke på fotballens søknad om et nytt pilotprosjekt for å få fart på gjenåpningen av Norge og gjøre livet litt bedre for en næring som sliter: Helsedirektoratet innrømmer at fotballen har rett. I Dagsnytt 18 onsdag 22. juli gikk faktisk hele Norges assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, så langt at han sa fotballen "ville klart å gjennomføre dette på en god måte bare det ble tillatt".

Likevel, og selv om Rostrup Nakstad for godt mål sper på med "De (fotballen) har vist at de ivaretar smittevernreglene på en god måte", sier Helsedepartementet nei.

FOTBALLENS FØRSTE PILOTPROSJEKT har vært en enorm suksess. Det er heller ingen andre innenfor idrett- og kultursektoren som har søkt om et tilsvarende pilotprosjekt nummer to. Men likevel, fordi fotballen ikke kan få en tillatelse ingen andre får, sier myndighetene nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer