Corona

Coronafast: - Jeg er forvirra

Andrine Hegerberg skulle bare en helgetur til Oslo. Nå er hun fast i eget hjemland. Heldigvis er kjæresten og radioprofilen Markus Neby også i Norge.

I CORONA-KARANTENE: Andrine Hegerberg må forberede seg på å bruke mars måned hjemme i Oslo. Her fra Lørenbanen sammen med søster Ada Hegerberg i 2019. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
I CORONA-KARANTENE: Andrine Hegerberg må forberede seg på å bruke mars måned hjemme i Oslo. Her fra Lørenbanen sammen med søster Ada Hegerberg i 2019. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Andrine Hegerberg har hatt en kjempestart på sitt første år i Roma-drakta. Etter jul har formen virkelig satt seg, med flere mål og målgivende. Klubben ligger per nå på tredjeplass i den italienske ligaen, ni poeng bak Juventus på førsteplass og likt med Fiorentina på andreplass. Målet utad er å kvalifisere seg til Champions League når sesongen er ferdig i mai.

Sånn sett er det ganske kjedelig for fotballprofilen at hun nå er i corona-karantene i Oslo.

- Det er så mye informasjon hele tiden. Jeg blir forvirra. Det har vært mye å ta inn. Italienerne er heller ikke så stille av seg, så det har vært full baluba. Selv har jeg prøvd å sitte stille i båten og ikke kasta meg inn på alt som blir skrevet, sier Hegerberg til Dagbladet.

En måned fri

Hegerberg skulle bare på helgetur hjem til Norge og hadde pakket en sekk, før hun mandag fikk beskjeden om at alle flyginger til Italia er innstilt. Nå vet ikke fotballproffen når hun får dra tilbake.

- Inntil videre har jeg ikke noen konkret dato. Jeg er i veldig god form for tiden, har hatt en god flyt, så dette er veldig kjipt, sier Hegerberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer