Andreas Stabrun Smith

Coronasmittet i Østersund

NRKs skiskyttekommentator Andreas Stabrun Smith er coronasmittet i Østersund og må dermed kommentere videre fra hotellrommet. Smitten berører også resten av NRK-teamet i Østersund.

CORONASMITTET: Andreas Stabrun Smith sitter i karantene etter å ha blitt coronasmittet i Østersund. Foto: Terje Bendiksby / NTB
CORONASMITTET: Andreas Stabrun Smith sitter i karantene etter å ha blitt coronasmittet i Østersund. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tok en selvtest, litt tilfeldig egentlig. Jeg hadde litt irritasjon i lyftveiene etter en løpetur i kulda, så slo den plutselig ut, sier Anderas Stabrun Smith til Dagbladet, som fikk positivt svar på coronatesten tirsdag kveld.

- Man føler seg ikke så kul, sier han videre.

Det var gjennom et instagram-innlegg, tidligere onsdag kveld, at skiskytteeksperten delte nyheten om coronasmitten.

- Skiskytingens minst populære mann akkurat nå - det er meg. Tok en selvtest litt tilfeldig og den ga utslag, skrev han.

- Viste seg dessverre å være sant. Så nå er jeg den «spedalske» i skiskytterkretser. Men de blir ikke kvitt meg så lett. Jeg er i god form og planlegger å kommentere fra rommet på torsdagens sprint, skriver han videre.

Til Dagbladet forteller han at formen er fin, med unntak av noen forkjølelsessymptomer.

Skiskytteeksperten er fullvaksinert med to doser Moderna, den siste satt 19. august. Han har bare lett antydning til hodepine og ingen feber.

Kommentator-makker Ola Lunde blir med på selve sendingen torsdag, da det står sprint på programmet for skiskytterne i Østersund, men fra et annet rom, bekrefter Stabrun Smith. Lunde er ikke smittet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.