Coronasmittet

Det egyptiske fotballforbundet bekrefter at Mohamed Salah har testet positivt for coronavirus.

SMITTET: Mohamed Salah har testet positivt for Covid-19 på landslagssamling med Egypt. REUTERS/Martin Rickett
SMITTET: Mohamed Salah har testet positivt for Covid-19 på landslagssamling med Egypt. REUTERS/Martin Rickett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det egyptiske fotballforbundet opplyser at Mohamed Salah har testet positivt for koronaviruset under landslagssamlingen og er nå i isolasjon.

Ingen av de andre spillerne på landslaget har testet positivt opplyser forbundet.

Liverpool-stjernen skal ikke ha symptomer. Salah skal ha vært i brorens bryllup tidligere denne uka, før han meldte seg til tjeneste for landslaget.

Egypt skal møte Togo over to kamper i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet denne helga.

Salah er den siste av en rekke spillere som har testet positivt for covid-19 denne landslagspausen. Tidligere fredag testet Omar Elabdellaoui positivt og fredagens trening måtte avlyses.

Den positive testen er dårlig nytt for Liverpool, som allerede har midtstopperne Virgil van Dijk og Joe Gomez ute med langtidsskader, i tillegg til at backen Trent Alexander-Arnold er skadet.

De røde har også vikarierende stopper Fabinho ute med skade, og har måtte bruke to ferske spillere, Rhys Williams og Nathaniel Phillips, på stopperplass i kamper denne sesongen. Joel Matip var på sin side tilbake mot Manchester City sist.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer